05 Mayıs 2024
  • İzmir19°C
  • Manisa17°C
  • Balıkesir13°C
  • Çanakkale13°C

TIRMANAN NURETTİN ÇIKTI

Nurettin Demirci’yi sahneden indiremedi. 2 Saat süren konser boyunca, festivalde belediye fotoğrafçısı olarak görev olan Yunus Yeşilöz ile birlikte sahnede kalan Nurettin Demirci, hem konseri izlemeye gelen

Tırmanan Nurettin Çıktı

27 Ağustos 2008 Çarşamba 13:12

TIRMANAN "NURİŞ" LAKAPLI NURETTİN ÇIKTI

 

19. Aliağa Uluslararası Barış ve Hoşgörü Kültür Sanat Festivali"nin ilk gününde sahneye çıkan Volkan Konak Konak konserinde yaşanan olay geceye damgasını vurdu. Konak sahnede en sevilen parçalarını seslendirirken, karanlıktan bir anda beliren kimliği belirsiz kişi, önce sahne direğine tırmandı sonrada vatandaşlara karşı anlamsız hareketler yapmaya başladı. Çevredekilerce Volkan Konak fanatiği olduğu sanılan kişinin kendisini festivalin VIP organizatörü olarak tanıtan Nurettin Demirci olduğu ortaya çıktı.

 

 

SANATÇIYI HUZURSUZ ETTİ

Nurettin Demirci"in sahnedeki anlamsız hareketleri Cumhuriyet Meydanı"nda toplanan Aliağalılara unutulmaz bir gece yaşatmak istediğini söyleyen Volkan Konak"ı da huzursuz etti. Konser sırasında zaman zaman yardımcılarına dönerek olayı anlamaya çalışan konak, şaşkın bir şekilde olan biteni izledi. Bu durumdan büyük rahatsızlık duyan Konak"ın hayranları da yaptıkları tezahürata rağmen Nurettin Demirci"yi sahneden indiremedi. 2 Saat süren konser boyunca, festivalde belediye fotoğrafçısı olarak görev olan Yunus Yeşilöz ile birlikte sahnede kalan Nurettin Demirci, hem konseri izlemeye gelen Aliağalılardan, hem de olayı görüntülemeye çalışan basın mensuplarından büyük tepki aldı. Bazı ulasal basın kuruluşu temsilcileri Volkan Konak"ı sağlıklı bir şekilde görüntüleyemediklerini gerekçe göstererek kulisi terk etti. 

Yaşanan olayın Aliağa"nın bayramı olarak nitelendirilen Festivale gölge düşürmemesi için belediye görevlileri yoğun çaba harcadı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.