05 Mayıs 2024
  • İzmir15°C
  • Manisa14°C
  • Balıkesir13°C
  • Çanakkale15°C

TİMURHAN SADA'YA TEŞEKKÜR

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Aliağa Petkim Basketbol Takımı’ndan sağlık sponsoru Menemen Sada Hastanesi’ne teşekkür. Kulübün Basın Sözcüsü ile birlikte hastanenin

Timurhan Sada'ya Teşekkür

26 Mart 2011 Cumartesi 11:32

ALİAĞA PETKİM"DEN SADA"YA TEŞEKKÜR
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ / Beko Basketbol Ligi"nde mücadele eden Aliağa Petkim Basketbol Takımı"ndan sağlık sponsoru Menemen Sada Hastanesi"ne teşekkür. Kulübün Basın Sözcüsü ile birlikte hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Deniz"i makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Metin Timurhan teşekkür plaketi sundu. Timurhan verilen sağlık hizmetlerinden son derece memnun olduklarını belirtirken Op. Dr. Ali Deniz  “Beko Basketbol Ligi"nde yer alan bölgenin tek takımı olan Aliağa Petkim"e hizmet vermekten mutluyuz.” dedi.

Sporun günümüzde endüstriyelleştiğini ve milyon dolarlara ifade edilen büyük bir sektör olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan; “Takımlarımızdaki sporcuların sağlığı çok fazla önem arz ediyor. Çünkü Beko Basketbol Ligi"nde oynayan basketbolcuların maliyetleri çok yüksek. Bu nedenle sporcularımızın sağlıklı olması ya da sakatlandıklarında en kısa sürede sağlığına kavuşmaları bizim için önemli konular. Sağ olsun bu anlamda Sada Hastanesi"nin çok faydasını gördük. Hem hastanenin hizmetlerinden hem de personelin yaklaşımından dolayı çok memnunuz. Takımımız adına çok teşekkür ederim.” dedi.    

Bölgenin takımına hizmet vermekten son derece mutlu olduklarını belirten Sada Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Deniz; “Aliağa Petkim Bakırçay yöremizin Beko Basketbol Ligi"ndeki tek temsilcisi. Bizim de Bakırçay hizmet alanımız içinde yer alıyor. Sada Hastanesi olarak en iyi hizmeti verme gayreti içersindeyiz. Aliağa Petkim Basketbol takımına sağlık sponsorluğu yapmaktan son derece mutluyuz.” dedi.     

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.