30 Nisan 2024
  • İzmir26°C
  • Manisa26°C
  • Balıkesir16°C
  • Çanakkale17°C

SİYASİ REKABET NOKTALANDI

Bergama Belediye Başkanlığı için yapılan yerel seçimlerde deyim yerindeyse kıran kırana iki ayrı siyasi partide karşılıklı mücadele vererek yarışan CHP ve MHP’li adaylar bugün ise samimi bir birliktelikle tatlı bir açılış gerçekleştirdiler.

Siyasi Rekabet Noktalandı

24 Ağustos 2009 Pazartesi 21:09

Siyasi Rekabet, Tatlı  Bir Açılışla Noktalandı

Tahsin TUNA

 

Bergama Belediye Başkanlığı için yapılan yerel seçimlerde deyim yerindeyse kıran kırana iki ayrı siyasi partide karşılıklı mücadele vererek yarışan CHP ve MHP"li  adaylar bugün ise samimi bir  birliktelikle tatlı bir açılış gerçekleştirdiler.

 

Yerel seçimler öncesi İlçe de hem AKP  iktidarına karşı, hem de birbirlerine karşı   harıl, harıl seçim çalışmalarında bulunarak mücadele gösteren iki partinin  Belediye Başkan adayları parmak ısırtacak cinsten beraberlik ve samimi hemşerilik örneği sergilediler.

Yerel seçimlerde  Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Bergamalı genç girişimci Özkan Karadiken Sahibi Olduğu Osmanlı Tatlıcısı” adlı işletmenin açılışını gerçekleştirmesi için Belediye Başkanlığını kazanan eski  siyasi rakibi Mehmet Gönenç"i davet etti. MHP"li Belediye Başkan Adayı Özkan Karadiken"in örnek ve anlamlı  yaklaşımını önemseyen CHP"li Belediye Başkanı  Mehmet Gönenç"te kendine yapılan bu daveti demokrat ve dostane bir yaklaşım olarak kabul ederek açılışa katıldı. Her iki siyasi partinin adayları Bizler, Belediye Başkanlığı için değil, Bergama"ya hizmet için mücadele göstermiştik. Bundan sonra ki yarışımız ve ortak mücadelemizde Bergama için olacak mesajı verdiler.

MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Yarmış, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Akıntürk, Koza Altın Madeni Genel Müdür Yardımcısı Hayri Öğüt gibi önemli isim ve vatandaşların katıldıkları açılışta  İlçe Kaymakamı Ahmet  Ertan Yücel, İki siyaset adamın kurdeleyi birlikte kesmelerini daha anlamlı olacağını önerince  CHP" Belediye Başkan adayı Mehmet Gönenç, ile MHP"li Belediye Başkan adayı açılış kurdelesini birlikte kestiler.

İlçede Gaziantep yöresi  Baklavalarının  imalatçısı olarak bilinen Hüseyin Güngör ile Ortaklaşa yeni bir işlet açtıklarını ifade eden genç işletmeci Özkan Karadiken, “Bugün Bergama"da tatlı bir açılış gerçekleştirdik.Umarım bundan sora da hepimizi için her şey Bergamamız için tatlı olacak diyerek  konuklara tatlı ikramında bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.