03 Mayıs 2024
  • İzmir19°C
  • Manisa18°C
  • Balıkesir13°C
  • Çanakkale14°C

ŞİDDETLİ PATLAMA

İzmir il Menemen İlçesi Buruncuk mevkiinde bir tesiste kaynak yapıldığı sırada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Şiddetli Patlama

15 Aralık 2009 Salı 22:31

ŞİDDETLİ PATLAMA 3 YARALI 2"Sİ AĞIR

 

ERDAL ÇARBOĞA (MENEMEN)

 

İzmir il Menemen İlçesi Buruncuk mevkiinde  bir tesiste kaynak yapıldığı sırada şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada 2"si ağır 3 kişi yaralandı.

Buruncuk"ta bulunan bir firmaya ait kaynak atölyesinde dün akşamüzeri  yem aparatında  meydana gelen çatlakları kaynakçı Ali Alkan(32) kaynak yaptığı sırada birden şiddetli bir patlama meydana geldi.  Patlama sonucu  Torda çalışan  Veysel Sarıaslan (40) ve kamyon şoförü Erkan Uğraşan (35)  borudan çıkan parçalar isabet etmesi nedeniyle ağır yaralandılar. Patlamanın şiddeti ile bazı kamyonlarda ve atölyenin tavanında geniş delikler oluştu.  Boruya kaynağı ters taraftan yapan Ali Alkan hafif yaralandı. Yaralanan işçiler  Aliağa ve Menemen"den gelen 112 ambulansları ile Menemen Devlet hastanesine kaldırıldılar. Burada yapılan müdahale sonrası Ağır yaralı olan Sarıaslan ve Uğraşan  Yeşilyurt Devlet hastanesine  kaldırıldılar. Ağır yaralı olan iki kişide ameliyata alındılar

Olay yerine Menemen  Jandarması ve İzmir"den  bomba uzmanları geldi.   Olayla ilgili yaptıkları incelemede Kaynak yapılan yem aparatının boru bölümünde  gaz sıkışması meydana geldiği ve şiddetli patlamanın yaşanmasına neden olduğu belirtildi.  Atölyenin çevresinde kamyonların olması yaralı sayısının olmasını önlediği ifade edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.