05 Mayıs 2024
  • İzmir22°C
  • Manisa21°C
  • Balıkesir19°C
  • Çanakkale19°C

PATENCİLER PARMAK ISIRTTI

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde devam etmekte olan 19. Barış ve Hoşgörü Kültür Sanat Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda yaptıkları gösterilerle Aliağalılara parmak ısırttı.

Patenciler Parmak Isırttı

29 Ağustos 2008 Cuma 23:26

PATENCİLER PARMAK ISIRTTI

 

 

YAPTIKLARI GÖSTERİLER ALİAĞALILARI MEST ETTİ

 

 

İzmir"in Aliağa İlçesi"nde devam etmekte olan 19. Barış ve Hoşgörü Kültür Sanat Festivali kapsamında Cumhuriyet Meydanı"nda yaptıkları gösterilerle Aliağalılara parmak ısırttı.

Kurulan rampalar üzerinde birbirinden tehlikeli hareketleri gerçekleştiren dört patenci genç kendilerini izleyenlerden bol alkış aldı. Yaşları 18 ile 25 arasında değişen, Okan Korkmaz, Sertaç Dülger, Hakan Tunç ve Hüseyin Özcan isimli dört gençten oluşan paten grubu festival süresince Aliağalılara unutulmaz anlar yaşatacak.

 

 

Grubu adına konuşan Sertaç Dülger; “Çok küçük yaşlardan beri paten sporu ile ilgileniyoruz. Türkiye"nin değişik il ve ilçelerinde bu tür gösteriler yapıyoruz. Aliağa da olmaktan da son derece mutluyuz. Burada gördüğümüz ilgi, yaptığımız hareketlerden sonra özellikle miniklerin yüzlerinde oluşan şaşkınlık ve hayranlık bizi de motive ediyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.