30 Nisan 2024
  • İzmir26°C
  • Manisa26°C
  • Balıkesir16°C
  • Çanakkale17°C

ÖLÜNCE KONUŞMAK NEYE YARAR

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Dün akşama beraberindeki kurmayları Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Birlikte Bergama’nın Ovacık, Çamköy ve Alacalar köylerinde seçmenlere buluşan Ak Parti Beledi

Ölünce Konuşmak Neye Yarar

24 Şubat 2014 Pazartesi 21:30

HASAN ŞAHİN: “DOĞRULARI ÖLÜNCE KONUŞMAK NEYE YARAR”?
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Dün akşama beraberindeki kurmayları Belediye Meclis Üyesi Adayları ile Birlikte Bergama’nın Ovacık, Çamköy ve Alacalar köylerinde seçmenlere buluşan Ak Parti Belediye Başkan adayı Hasan Şahin,  köylülere yaptığı açıklamalarında “Sizlere doğruları söylemek durumundayız. Diğer aday arkadaşlarımız da gelirse onlara da doğruları sorun. Yoksa ölünce doğruları konuşmak neye yarar” dedi.
Büyük Şehir yasası çıkmadan önce bunun zararlı olacağını söyleyerek karşı çıkan muhalefet bugün bizden daha çok bu yasaya sahip çıkmaya çalışıyorlarsa yaptığımızı iş doğru bir iştir. Artık köylerimizde muhtarlarımız işlerini Ankara giderek değil yerinde yönetimle İzmir’de Bergama’da çözebilecektir. Zaten bizde bunu istemiyor muyduk? Bu yasanın güzelliği ile her türlü yatırımında köylere yapılması sağlanacak. Artık köylümüz bir yerine 5 kat hizmet alacak” dedi.
Hasan Şahin “Köylere hizmet götürme Birliklerinde Valiliğin veya Kaymakamlıkların çalışma planlamalarını ve bütçesini hiçe sayan İzmir Büyük Şehir Belediye başkanı Azizi Kocaoğlu ve ekibi İzmir’in patronu olarak köylerimize yatırım ayrımı yaparak siyaset yapmışlardır. Geçmişte bizde İl Genel Meclis üyeliği yaptık ancak hiçbir köyümüze ayrım yapmadık” dedi.
 
“İSTİHDAM BABASI OLACAĞIZ”
Belediye Başkanlığını aldığımızda İstihdamın babası olacağız ama belediye ye işçi almak gibi girişimlerle değil. Sanayinin geliştirilmesi için iş adamlarımızı yatırım için bölgeye davet ederek değişik sanayi işletmeleri ile istihdam açığını kapatacağız. Ve bu köylerde çalışmayan bir tane köylü kardeşimiz işsiz kalmayacak.  Bölgemizde üretilen köylümüzün tarımsal ürünleri en iyi şekilde nasıl değerlendirilecekse onun önünü üretici birlikleri ile ortaklaşa çalışarak açacak buna göre işletmelerin kurulmasına öncülük edeceğiz. Bergama artık Ödemişten hazır süt alıp çocuklara dağıtmayacak, pastörize sütü bölgede kurulacak süt paketleme tesisleriyle köydeki hayvancılığın gelişmesinin önünü açacaktır. Özel sektör,   Kooperatifçilik ve birliklerin oluşumunu hızlı bir şekilde çoğaltacağız. Herkes her şeyi doğru söylemeli çünkü öldükten sonra doğruları söylemek neye yarar” dedi.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.