29 Nisan 2024
  • İzmir25°C
  • Manisa23°C
  • Balıkesir15°C
  • Çanakkale19°C

KINIK BE­LE­Dİ­YE­Sİ VE EBSOV KA­DIN­LAR BİR­Lİ­Ğİ BU­LUŞ­MA­SI

Kınık Be­le­di­ye­siy­le gö­rü­şen Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı (EBSOV) Ka­dın­lar Bir­li­ği; il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi

Kınık Be­le­di­ye­si ve EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği bu­luş­ma­sı

17 Ocak 2023 Salı 11:17

Kınık Be­le­di­ye­siy­le gö­rü­şen Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı (EBSOV) Ka­dın­lar Bir­li­ği; il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si hak­kın­da bilgi aldı.
Kınık Be­le­di­ye­si, EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği­ne ev sa­hip­li­ği yaptı. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, Kınık Kay­ma­ka­mı Ab­dur­rah­man Çe­le­bi, Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­le­ri (TDİOSB) Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy ve Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Nezih Yavuz be­ra­ber­li­ğin­de­ki heyet, Ege Böl­ge­si Sa­na­yi Odası Vakfı Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ni Kınık Be­le­di­ye­sin­de ve il­çe­de ağır­la­dı. EBSOV üye­le­ri­nin ilk du­ra­ğı Kınık Be­le­di­ye­si oldu. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er’i ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden üye­ler, vak­fın ça­lış­ma­la­rın­dan bah­set­ti. Bir­lik üye­le­ri daha sonra Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, Kınık Kay­ma­ka­mı Ab­dur­rah­man Çe­le­bi, Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy, Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Nezih Yavuz ve Kınık OSB Bölge Mü­dü­rü Mert Ali Işık ile bir­lik­te Kınık Be­le­di­ye­si Delez Yaşam Va­di­si Sos­yal Te­sis­le­rin­de bir araya geldi. Heyet, ağır­la­mış ol­du­ğu EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ne il­çe­de ya­pı­lan ça­lış­ma­lar, Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si ya­tı­rım­la­rı ve devam eden Kınık Ta­rı­ma Da­ya­lı İhti­sas Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si hak­kın­da bilgi verdi. Kınık Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Sadık Doğ­ru­er, EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri­ne zi­ya­ret­le­ri ve Kınık il­çe­si­ne gös­ter­miş ol­duk­la­rı il­gi­den do­la­yı te­şek­kür etti ve ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­le­di. Kınık TDİOSB Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Enver Ol­gun­soy da Kınık’ın ge­li­şi­min­de­ki ba­şa­rı­lar­dan do­la­yı Baş­kan Doğ­ru­er’e te­şek­kür ve teb­rik­le­ri­ni sundu.

EBSOV Ka­dın­lar Bir­li­ği üye­le­ri, il­çe­de bir dizi zi­ya­ret­te de bu­lun­du. Kınık il­çe­si­ni, Kınık Genç­lik Mer­ke­zi, Kınık Be­le­di­ye­si Sos­yal Te­sis­le­ri ve Kınık Öğ­ret­me­ne­vi’ni gezen üye­ler, daha sonra Kınık Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­sin­de yer alan bir fab­ri­ka­ya zi­ya­ret­te bu­lu­na­rak il­çe­den ay­rıl­dı. 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.