28 Nisan 2024
  • İzmir14°C
  • Manisa12°C
  • Balıkesir13°C
  • Çanakkale12°C

İLLÜZYONLAR SİRKİ BÜYÜLEDİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / hafta sonu 2 gün üst üste gösteri sunan İllüzyonlar Sirki Sihrin Efendileri ile Aliağalılar keyifli dakikalar yaşadı. Aliağa Belediyesi’nin katkılarıyla Açık Hava

İllüzyonlar Sirki Büyüledi

17 Temmuz 2011 Pazar 13:47

ALİAĞA BELEDİYESİ"NİN KATKILARIYLA İLLÜZYONLAR SİRKİ AÇIKHAVA TİYATROSU"NDA 2 GÜN ÜST ÜSTE GÖSTERİ SUNDU

İLLÜZYONLAR SİRKİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ VAZİYET GAZETESİ / hafta sonu 2 gün üst üste gösteri sunan İllüzyonlar Sirki Sihrin Efendileri ile Aliağalılar keyifli dakikalar yaşadı. Aliağa Belediyesi"nin katkılarıyla Açık Hava Tiyatrosu"nda çeşitli gösteriler sunan illüzyonistlerin sahne performansını küçük-büyük herkes ilgiyle izledi. 

Şankadra"dan Aliağa Belediyesi"ne teşekkür
50 yıldan bu yana yaptığı illüzyonlar ile hem İzmir'de hem de dünyanın birçok ülkesinde Türkiye'nin adını duyuran ünlü illüzyonist ve Sirkin Genel Sanat Yönetmeni Şankadra gerçek ismiyle Hasan Yentur 2 gün boyunca çeşitli gösterilerle modern sirkten örnekler sunmaya çalıştıklarını belirterek; “ Profesyonel ekibimizle izleyenlere Aliağa"da 2 gün boyunca keyifli bir gösteri sunduğumuzu düşünüyorum. Gösterilen ilgiden son derece mutluyuz. Bizleri izleyenlerle buluşturma fırsatı veren Aliağa Belediyesi"ne çok teşekkür ederiz.” dedi.     

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.