03 Mayıs 2024
  • İzmir21°C
  • Manisa21°C
  • Balıkesir15°C
  • Çanakkale18°C

ÇOCUKLAR PİNOKYO İZLEDİ

Aliağa Belediyesi’nin katkılarıyla Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alan ETİ Çocuk Tiyatrosu çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. 10. Sanat yılını “Pinokyo” adlı oyunuyla kutlayan Eti Çocuk Tiyatrosu’nun oyununa Aliağalı minikler yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklar Pinokyo izledi

01 Mart 2011 Salı 22:58

ALİAĞALI ÇOCUKLARIN “ETİ” KEYFİ.
ALFA TİVİ www.alfativi.net

Aliağa Belediyesi"nin katkılarıyla Tüpraş Halk Eğitim Merkezi"nde sahne alan ETİ Çocuk Tiyatrosu çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. 10. Sanat yılını “Pinokyo” adlı oyunuyla kutlayan Eti Çocuk Tiyatrosu"nun oyununa Aliağalı minikler yoğun ilgi gösterdi.
Marangoz ustası Gepetto"nun yaptığı kuklanın gerçek bir çocuk olma hayaline ulaşmasını konu eden dünya klasiklerinden olan oyunu Eti Çocuk Tiyatrosu iki kez sahnelerken, yaklaşık 900 çocuk Pinokyo"yu izleme keyfi yaşadı.  Her yalan söyleyişinde burnu uzayan, Mavi Peri tarafından ancak yalan söylemeyi ve bencilce davranmayı bıraktığında gerçek bir çocuğa dönüştürülecek olan Pinokyo"nun öyküsü çocuklar meraklı gözlerle izledi.
2001 yılında kurulan ve bugüne kadar 1 milyondan fazla çocuğa ücretsiz olarak ulaşan bu yıl içinde Pinokyo adlı oyunu 120 Bin çocuğa izlettirmeyi hedefleyen ETİ Çocuk Tiyatrosu"nu kentte görmekten mutluluk duyan öğrenciler ve velileri hem Eti Çocuk Tiyatrosu"na hem de Aliağa Belediyesi"ne teşekkür ettiler.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.