• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Zabıtadan Kömür Denetimi

Zabıtadan Kömür Denetimi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Bergama Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kent çapında çeşitli önlemler alma çalışmalarını sürdürürken, Belediye Zabıta Ekipleri ise kömür satış nokta
BERGAMA ZABITASI’NDAN KÖMÜR DENETİMİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bergama Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kent çapında çeşitli önlemler alma çalışmalarını sürdürürken, Belediye Zabıta Ekipleri ise kömür satış noktalarında denetimlere başladı.
 
Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç; “Kış mevsiminin çetin şartları karşısında belediye olarak çeşitli önlemleri almaya çalışıyoruz. Yapılan denetlemelerle de vatandaşlarımızın olası mağduriyetlerinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Bergama Belediyesi olarak bu kentin insanlarını sosyal risklerden korumak, yoksullukla mücadele etmek öncelikli sosyal politik duruşumuzdur.” dedi.
 
DAHA TEMİZ, DAHA YAŞANASI, DAHA GÜVENLİ BİR KENT
Daha temiz, daha yaşanası ve daha güvenli bir kent için çalışmalarını sürdüren Bergama Belediyesi, vatandaşların olası mağduriyetlerini engellemeyi de amaçlayarak kömür satış noktalarında kontrollere başladı.
 
Bergama Belediyesi Çevre Mühendisleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, kömür satış belgeleri, iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları, katı yakıt satıcısı kayıt belgeleri, satışa sunulan kömür torbalarının üzerinde tanıtıcı özelliklerinin olup olmadığı kontrol edildi. Ayrıca satışa sunulan kömürlerin, çuvalda yazan kilogramı tutup tutmadığı da kontrol edilerek, firmaların çevreye verdiği zararlar konusunda işletme sahipleri uyarıldı.
 
Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Vatandaşların açıkta satılan kömürü almamaları, kömürlerini satış izin belgesi olan yerlerden almaları, kalorifer kazan kontrolleri ve bakımlarının zamanında yaptırılmaları ve bacaların her yıl temizlenmesi istenildi. Yapılan açıklamada ayrıca; “Kazan ateşçi belgesi olanlara kaloriferler yaktırılmalıdır.” denildi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894