• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Yola Çıkacaklara Hayati Uyarılar

Yola Çıkacaklara Hayati Uyarılar
Yola Çıkacaklara Hayati Uyarılar

Türkiye’de 8 binin üzerinde anlaşmalı hizmet birimi ile sürücülerin yanında yer alan Tur Assist, yılın ilk 7 ayında yolda kalan 192 bin 625 araca çekici hizmeti, 98 bin 430 sürücüye de ikame araç hizmeti verdi. Uzun bayram tatili öncesi yola çıkacak sürücülerin benzer sorunlarla karşılaşmaması için “yolyardimturkiye.com” blogu ile tavsiyelerde bulunan Tur Assist, blogda yer alan rehber niteliğindeki uyarıları ile sürücüleri maddi ve manevi kayıplardan koruyor. 

Yol yardımdan çekiciye, konut onarımdan hava ambulansına, seyahat acentesinden marangoza kadar farklı alanlarda toplam 8 bini aşkın birimi ile tüketicilerin yanında olan Tur Assist, yolyardimturkiye.com adlı bloğunda yol yardım, lastik patlaması, çekici, otomobil arızaları, oto çilingir, trafik kazası, oto kurtarma gibi konularda sürücülerin faydalanabileceği pratik bilgiler ve detaylı incelemeleri sıralıyor. Söz konusu arıza durumlarında müşterilerinin yanında yer alan Tur Assist, bu kapsamda geçen yıl 50 binden fazla işlem adedine ulaştı. Tur Assist, bu yılın ilk 7 ayında ise yolda kalan 192 bin 625 araca çekici hizmeti, 98 bin 430 müşterisine de ikame araç hizmeti sağladı. Bu adetlerdeki artışın en büyük sebebi ise sürücülerin seyahate çıkmadan önce araç onarım ve bakım işlemlerine gereken önemi vermemesi olarak karşımıza çıkıyor. 

TEDBİRİNİZİ BAŞTAN ALIN!
1996’den beri Türkiye’nin lider asistans firması olma özelliği ile ön plana çıkan Tur Assist’in Genel Müdürü Cemal Fenercioğlu, bu kapsamda bayramda yola çıkacaklara birtakım tavsiyelerde bulundu. Bu tavsiyelerin başında araç bakımının geldiğinin altını çizen Fenercioğlu, “Yola çıkmadan önce aracınızın bakımlarını mutlaka yaptırın, muayenesinin zamanının geçmediğinden emin olun. Lastiklerinizin hava basıncını ve lastiklerin genel durumunu, aracın aksamlarını ve tüm gerekli malzemeleri kontrol edin. Gideceğiniz güzergâhtaki yol çalışmaları hakkında önceden bilgi edinin. Giysilerinizin mümkün olduğunda rahat ve hafif olmasına özen gösterin. Pedalları hissedebileceğiniz ince tabanlı ve rahat ayakkabılar tercih edin. Sık sık dinlenin ve trafik kurallarına mutlaka uyun” uyarılarında bulundu. Cemal Fenercioğlu, seyahat esnasında karşılaşılabilecek herhangi bir olumsuz duruma karşı da mutlaka yol yardım paketleri alınması gerektiğinin altını çizerek bu tarz paketlerde yer alması gereken standartları ise yerinde onarım, aracın çekilmesi ve kurtarılması, isteğe göre ikamete dönülmesi veya seyahate devam edilmesi, oto çilingir hizmeti, lastik değiştirme hizmeti, yakıt bitmesi durumunda aracın benzin istasyonuna çekilmesi, aracın emaneti, muhafazası ve 7/24 ulaşılabilir araç bilgi hattı olarak sıraladı.

YOL YARDIM PAKETLERİ İLE SÜRÜCÜLERİN YANINDA
Tur Assist, sürücülere verdiği hizmetlerle de ön plana çıkıyor. Tur Assist’in “Yol Kenarı Yardım Paketi”, herhangi bir sebeple yolda kalmanız durumunda aracınızın çekilmesi, lastik değişimi desteği, ikametgâha geri dönüş veya yolculuğa devam seyahati, rent a car tahsisi, aracın emanet ve muhafazası, aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama gibi hizmetler sunuyor. Bu kapsamlı paketin fiyatı 89 TL + KDV olarak dikkat çekiyor.  Tur Assist’in “Oto Çekici Hizmeti” 119 TL  + KDV ve “On Road Yol Yardım Paketleri” ise 84 TL + KDV’den başlayan fiyatlarla www.turassistleyasam.com internet sitesi üzerinden sürücülerin beğenisine sunuluyor. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894