• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 26 °C
  • Balıkesir 25 °C
  • Çanakkale 21 °C

YEREL SEÇİMLERDE SONA DOĞRU

YEREL SEÇİMLERDE SONA DOĞRU
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine az bir zaman kala tüm partilerde heyecan doruğa ulaştı. İzmir’de, seçim heyecanının güçlü bir şekilde yaşandığı ilçelerin başında Aliağa geliyor. Barındırdığı sanayi tesisleri ile Türkiye

YEREL SEÇİMLERDE SONA DOĞRU

YEREL SEÇİMLERİN SONUÇLANMASINA AZ BİR ZAMAN KALA TÜM PARTİLERDE HEYECAN DORUĞA ULAŞIRKEN, GÜÇLÜ SANAYİSİ İLE İZMİR VE TÜRKİYE’NİN ÖNDE GELEN İLÇESİ ALİAĞA’DA 2 ADAY DİKKATLERİ ÇEKİYOR. 

ALİAĞA’DA SEÇİM YARIŞININ AK PARTİ ADAYI İBRAHİM ETEM YORULMAZ İLE DSP ADAYI HAKKI ÜLKÜ ARASINDA GEÇMESİNE KESİN GÖZÜYLE BAKILIRKEN, 30 MART AKŞAMI BU İKİ ADAYDAN HANGİSİNİN İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİ MERAKLA BEKLENİYOR.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ 30 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine az bir zaman kala tüm partilerde heyecan doruğa ulaştı.  İzmir’de, seçim heyecanının güçlü bir şekilde yaşandığı ilçelerin başında Aliağa geliyor. Barındırdığı sanayi tesisleri ile Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biri olan Aliağa’da 2 aday dikkatleri çekiyor. 

Aliağa’da seçimde ipi göğüslemesi beklenen en kuvvetli aday hiç şüphesiz AK Parti adayı İbrahim Etem Yorulmaz… İbrahim Etem Yorulmaz, Yenişakran beldesinde 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde belediye başkanlığı görevi yaptıktan sonra partisinin tercihi ile Aliağa’ya aday gösterildi. Etem Yorulmaz, yerel seçim yarışı boyunca hazırladığı projelerin yanı sıra güler yüzü, sakin tavrı ve sevecen kişiliği ile ön plana çıkarak, seçmenlerin gönlünde taht kurdu.  İbrahim Etem Yorulmaz, seçim çalışmaları boyunca yüksek katılımla gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkati çekerken, mahalle ve ev gezilerindeki sempatik tavrı ile seçmenlerin ilgi odağı oldu.

Aliağa’da seçimin diğer şanslı adayı olarak Hakkı Ülkü gösteriliyor. Başlangıçta belediye başkan aday adayı olarak CHP saflarında yer alan Hakkı Ülkü, uğradığı haksızlığa karşı onur mücadelesi başlattı. CHP MYK'da adı Aliağa Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen ancak PM öncesi çizik yiyen CHP eski İzmir Milletvekili Hakkı Ülkü, bunun üzerine DSP’ye geçti. Çok kısa sürede halkın yanı sıra kentteki birçok derneğin ve sivil toplum kuruluşunun desteğini almayı başaran DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü, partisini iddialı bir konuma taşıdı.

Aliağa’da seçimleri yakından izleyen uzman kişiler ve sokaktaki vatandaş yarışın AK Parti Adayı İbrahim Etem Yorulmaz ile DSP Adayı Hakkı Ülkü arasında geçeceğine kesin gözüyle bakıyor.  Bu iki adaydan hangisinin 30 Mart akşamı ipi göğüsleyeceği ise merakla bekleniyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894