• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 19 °C
  • Çanakkale 20 °C

Yenişakran’da Eroğlu Fırtınası

Yenişakran’da Eroğlu Fırtınası
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDEN CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARIŞ EROĞLU YENİ ŞAKRANLILARLA BULUŞTU. YOĞUN İLGİYLE KARŞILANAN EROĞLU “SİYASET BOŞ U
YENİŞAKRAN’DA EROĞLU’NA BÜYÜK KARŞILAMA
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, 30 Mart seçimleriyle birlikte mahalleye dönüşecek olan Yeni Şakran’ın 5 yıldır çözülmeyen kanalizasyon ve su sorununu çözeceğini söyledi.
 
Yeni Şakran’ı ziyaret eden CHP’nin genç başkan adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, Şakranlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kahvehanede yapacağı toplantı, yoğun ilgi nedeniyle cadde ve sokağa taşınca Eroğlu’nun ziyareti mitinge dönüştü. 
 
Yenişakran ziyaretine esnaf gezisiyle başlayan Eroğlu, CHP Belde Başkanlığı’nın Cuma namazı sonrası düzenlemiş olduğu pilav-ayran hayrına katıldı. Bölük Kahvesi’nde kendisine destek vermek için toplanan Yeni Şakran’lılara seslenen Eroğlu, sorun ve istekleri dinledi, projelerini anlattı.
 
SİYASET, BOŞ UMUT VERME YERİ DEĞİL, SORUNLARI ÇÖZME YERİDİR
“Siyaset boş umut verme değil, sorunları çözme yeridir” diyen CHP Başkan adayı Barış Eroğlu “Yenişakran için önceliğimiz, içme suyu ve kanalizasyon sorununu çözmek olacak. Bunları çözmek boynumuzun borcu. Buranın en büyük sıkıntılarından biri de çatı katı sorunudur. Size bugüne kadar bu sorununuzla ilgili bir çözüm söyleyen veya açıklamada bulunan var mı? Yok. Sorunlar yasayla, kanunla çözülür. Yaparız, bakarız, biz hallederiz bunlarla değil. Biz yapamayacağımız bir işin asla sözünü vermeyiz. Vatandaşın siyasetçilerden beklediği de budur.” Dedi.
 
“5 yıldır kanalizasyon sorununuz çözüldü mü?” diye soran CHP’nin İnşaat Mühendisi Başkan Adayı Barış Eroğlu, “Siyaset, umut işidir. Ama insanlara doğru ümit verilmeli. Boş konuşarak kandırarak değil. Bakın geçmiş 5 yılınıza, Hani Yeni Şakran’ın kanalizasyon problemi çözülecekti. Çözüldü mü? Hayır. O yüzden insanlara kimsenin boş yere ümit vermeye hakkı yok.” Dedi.
 
YENİ ŞAKRAN’IN İMAR PLANLAMA SIKINTISINI ÇÖZECEĞİZ
“Yeni Şakran’ın büyümesi nüfusunun artması ve bir kent gibi görünmesi için yeni bir planlamaya ihtiyaç var.” diye konuşan Eroğlu, “Burada imar planlama sıkıntısı var. Acil bir planlama yapılmalı. Biz, bu planlamayı Büyükşehir ile koordineli bir şekilde yapacağız.” Dedi.
Yeni Şakran’ı geliştirirken esnafın korunması gerektiğini söyleyen Eroğlu, “Biz, Yenişakran esnafını koruyacağız. Burada yapılacak her hangi bir yatırımda önce buranın esnafı kazanacak. Bir bina mı yapılacak. Öncelikle burada tuğla satan, çimento satan, buradaki ustalarımız, boyacılarımız kazanacak.” Dedi. 
 
TERMİK SANTRAL KURDURMAYACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, “Çaltılıdereye termik santrali kurdurmayacağız” dedi. Eroğlu, “Aliağa’nın Kuzey aksı olan Çaltılıdere’den başlayarak Hacıömerli ve Yenişakran sahilinde yapacağımız düzenlemelerle nefes alacağımız yerleri hizmete sokacağız. Çaltılıdere’de termik santral kurmak istiyorlar. Bunu önlemek için elimizden geleni yapacağız. Bizim başka şansımız yok. Nefes aldığımız bir yer bizim kuzey aksımız. Onu da kaybetmeye göze alamayız. Bu konuda çok hassasız.” dedi. 
Uzun süre Yeni Şakranlılarla sohbet eden Eroğlu daha sonra buluşmaya katılanların isteği üzerine hep birlikte Yenişakran esnafını ziyaret etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894