• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Yaşından Büyük Ünü Var

Yaşından Büyük Ünü Var
Henüz İlkokul birinci sınıfa giden Bergamalı Sibel Baybek (8) küçücük yaşına rağmen ünlü mankenleri fotomodelleri ve dizi oyuncularını yeteneklerinin sağladığı

YAŞINDAN BÜYÜK ÜNÜ VAR
Yaşı küçük ama marifetleri kendinden büyük olan 8 yaşındaki Bergamalı Minik Sibel iki yaşından buyana dünya çapında üne kavuştu.
Henüz İlkokul birinci sınıfa giden Bergamalı Sibel Baybek (8) küçücük yaşına rağmen ünlü mankenleri fotomodelleri ve dizi oyuncularını yeteneklerinin sağladığı  şöhret ile geride bırakarak magazin dünyasında erişilmez bir noktaya geldi.
Bergamalı Sibel Baybek, henüz 8 yaşında bir İlkokul öğrencisi olmasına rağmen 2 yaşından buyana kamera karşısına geçerek reklam filmlerinde oynuyor. Türkiye'nin en büyük firmalarının  Katalog çekimlerinde fotomodellik yapıyor. Yaşıtlarıyla birlikte girdiği yarışmalarda arkadaşlarına fark atarak birincilik tacını kaptırmıyor. Altın  gibi Saçlara sahip olan  Minik yıldız Sibel Baybek, bugüne kadar  bir çok dizide başrol oynadı, bir çok reklam filmlerinde rol alarak reklam yıldızı olarak dünya çapında üne kavuştu.
Yaşıtlarını yetenekleri ile adeta kıskandıran 8 yaşındaki minik yıldız Sibel Baybek, eğitimini ise  Bergama  Özel Bakırçay İlköğretim Okulunda sürdürüyor. Henüz 1.sınıfta giden Sibel Baybek, yaz aylarında ise kamera karşısına geçerek kendisine yapılan dizi, sinema, reklam filmi ve katalog çekimi  tekliflerini  değerlendirerek geleceğine yatırım yapıyor.B Annesi Selda Fethiye Güney ile birlikte Bergama'da sakin bir yaşam Altın renkli sarı saçlarıyla gerçek pamuk prensesi andıran Sibel Baybek'in hayali gelecek yaşamında ise dünya çapında bir yıldız olmak.
İki Yaşında Şöhret Oldu
Henüz iki  yaşında iken annesi ile birlikte gittikleri  İstanbul'da ki Olivium İş Merkezinde Mayadroom Ajans  tarafından keşfedildi. Ajans yetkilileri, anne ve minik yıldız Sibel'i firmalarına davet ederek reklam filmlerinde oynamayı teklif ettiler. Minik yıldız sırasıyla bu aşamadan sonra kamera karşısına geçerek ünlü olmaya başladı.
Nerelerde Rol Aldı?
-İlk olarak Evy Baby Bebek bezi Reklam Filminde rol aldı. "Popomu Sallıyorum Kuru Kalıyor" dedi. Bu çocuk bezi reklamıyla üne kavuştu.
Daha sonra Bolu Göynük'te özel bir TV kanalı olan Samanyolu'nun  çektiği "Teröristin Kızı" adlı dizi filminde başrol oynadı.
-Çocuk Bezi Üretici Badi Junior Firmasının 2006 katalog çekimlerini gerçekleştirdi.
-09.10.2006 Star TV'de 19 Bölüm yayınlanan "Kaybolan Yıllar" adlı dizide Yeşim Büber, Saruhan Hünel, Burak Hakkı ile başrol oynadı.
-04.02.2007 Yine Özel bir TV Kanalı olan Samanyolu TV'de yayınlanan "Dilenci" adlı dizide başrol oynadı.
-12.03.2007'de Mehmet Ali Erbil ve Berna Laçin'in birlikte rol aldıkları "Yıldızlar Savaşı" dizisinde 2 bölüm başrol oynadı.
-Demet Akbağ ve Özgü Namal'ın birlikte oynadıkları O. Çocukları adlı Sinema filminde başrol oynadı.
-Geçtiğimiz haziran ayında ise İzmir Fuar Göl Gazinosunda düzenlenen8-13 yaş grubu çocuklar arasında düzenlen yarışmada  BYAAMİDE AGNCY-1 Güzeli seçildi.
Yeni Teklifleri Değerlendirecek
Okul sezonu olduğu için çalışmalarına bir süre ara veren minik yıldız Sibel Baybek, ard, arda gelen bir çok teklifi  ise yaz sezonunda değerlendirmek üzere bekliyor. "Okullar kapanır kapanmaz ise "Benim Güzel Kızım" adlı sinema filminde birlikte başrol oyuncu olarak kamera diyecek.
Anne Selda Fethiye Günay'ın  "Kızım Sibel'e ayrıca bir çok büyük firma ve bankalardan da reklam teklifleri geliyor. Fakat Sibel'in Okulu olduğu için henüz bu teklifleri kabul etmedik. Zor olsa da yapabildiğimce kızımın geleceği için çalışıyorum. İnanıyorum ki kızım büyüyünceye kadar ikimiz birlikte bir çok başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi.
Minik yıldız Sibel Baybek marifet ve becerileri ise şöyle. 8 yaşında olmasına rağmen Ata biniyor, Hint Dansı yapıyor, İngilizce biliyor ve piyano çalıyor.En önemlisi de süper bir ezber yeteneğine sahip.  O okulunda da çok başarılı bir öğrenci olarak devam eden Sibel kendisine verilen senaryoları annesi ile birlikte çalışıyor.

Tahsin TUNA/ Bergama

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894