• BIST 9548.09
  • Altın 2499.47
  • Dolar 32.4922
  • Euro 34.5731
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 22 °C

Uşak Şehir Tiyatrosu’na Tam Not

Uşak Şehir Tiyatrosu’na Tam Not
Uşak Belediyesi’nin kurduğu şehir tiyatrosu ilk sahnesinde büyük beğeni kazanırken, konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan

UŞAK ŞEHİR TİYATROSU’NA TAM NOT

Uşak Belediyesi’nin kurduğu şehir tiyatrosu ilk sahnesinde büyük beğeni kazanırken, konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Amacımız ilimizde sanatsal faaliyetlere katkı sağlamak ve geleceğin tiyatrocularını yetiştirmektir” dedi.

Uşak Belediyesi tarafından yeni kurulan şehir tiyatrosu ilk sahnesini aldı. Ata Park içinde Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında ilk oyunuyla sanatseverlerin karşısına çıkan şehir tiyatrosu izleyenler tarafından tam not aldı. İlk oyunda Belediye Başkanı Nurullah Cahan da hazır bulundu. Oyunun akabinde tiyatro kursuna katılan oyunculara tek tek belgelerini veren Cahan, sanatta atılımların devam edeceğini müjdeledi.

MEYVELERİNİ ALIYORUZ

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizin öz evlatlarının sanatın canlanmasında etkili olması için çalışıyoruz” dedi. Cahan, “İlimizde kültür ve sanatın ilerlemesi adına elimizden geleni yapıyoruz. Kültür ve sanatın başkentleri arasında yer almak adına birçok program düzenliyoruz. Bunun yanında yerel değerlerimizin de gün yüzüne çıkması için mücadele ediyoruz. Sanatın her dalında hemşehrilerimizin katılımcı olmasını istiyoruz. Bu konuda başarılı olduğumuz alanlar söz konudur. Şimdi de tiyatro kursunda kent tarihinde bir ilki gerçekleştirmek için adım attık. Bu konuda şehir tiyatrosunu kurarak ve buna bağlı olarak tiyatro kursu açarak çalışmalarımıza başladık. Şimdi ise bunun meyvelerini almaya başladık” ifadesini kullandı.

ÖVGÜLER ALDILAR

Kursun neticesinde Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun ilk oyununu sahnelediğine vurgu yapan Cahan, ”Şehir tiyatromuz çalışmalarının sonuçlarını ilk gösterim ile taçlandırdı. Ata Park içinde düzenlediğimiz Ramazan Eğlenceleri kapsamında ilk defa sahne olan tiyatromuz vatandaşlarımızın övgüsüne mazhar oldu.  Biz de bu tablodan dolayı mutlu olduk. Belediye olarak tiyatromuzun daha da ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Oyunda emeği geçen tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.  / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894