• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 12 °C

Ürper "Yeniden Adayım"

Ürper
Bergama'da AKP'li Belediye Bakanı Raşit Ürper, yerel gazeteciler ile bir basın toplantısı yaparak halkımın ısrarcı isteği ve konumum gereği benim için kutsal bir
HALKIMIZIN İSTEĞİ İÇİN YENİDEN ADAYIM
Bergama'da AKP'li Belediye Bakanı Raşit Ürper,  yerel gazeteciler ile bir basın toplantısı yaparak  halkımın  ısrarcı isteği ve konumum gereği benim için kutsal bir görev olan Belediye Başkanlığı için  yeniden adayım dedi.
Cleopatra Güzellik Ilıcası Belediye Tesislerinde   basın toplantısı düzenleyerek  sağlık sorunları ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren  Bergama Belediye Başkanı Raşit Ürper, Bergama'yı çağdaş bir kent haline dönüştürdük, halkımızın da bundan memnun olduğunu bildiğimiz için yeniden AKP'den aday adayı  olduğumla ilgili olarak resmen başvuruda bulundum dedi.
"Bergama da bir çok  önemli projeleri hayata geçirdik.  Şehir içinde elektrik trafolarının yenilenmesi,  alt yapı hizmetleri olarak yol su kanalizasyon gibi tüm  çalışmaları bitirdik.  Ve bizden önce yarım kalan modern Pazar yeri,  Mezbaha,  Santral Garaj gibi  büyük projeleri tamamladık  şimdi asıl yapmamız gerekenler Bergama'nın önünü açacak projelerimizi hayata geçirmektir" diyen Belediye Başkanı Raşit Ürper, Modern  Katı  atık Tesisi  projesi ile ilçede çöp sorununun ortadan kalkacağını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti. " Biz yeşil alan çalışmalarına çok büyük önem verdik. İlçenin her yeri cennet gibi  park ve bahçelerle güzelleşti.  Bu çalışmalarımıza bundan sonrada devam edeceğiz. Bu gün için en önemli sorunlardan biri olan ve aciliyet gerektiren   projelerimizden biri de  Bakırçay havzasına kuracağımız  Arıtma tesisidir. Bununda  7 Ocakta  ihalesini gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Selinos  deresinin ıslah edilerek  yeşil alan ve iş yerlerine dönüştürülmesi var. Ayrıca Kale Mahallesinde bulunan tarihi yapılardan biri olan Gazi Paşa İlköğretim Okulu'nu   ihale ederek  turizme kazandırmak için Butik Otel, Lokanta olarak  hizmete sokacağız.  Yaklaşık 2 Trilyona mal olacak  bu yapı ile Bergama'nın  Turizm açısından yeniden yüzü gülecek. Bizde bu anlamda Kültür Turizmini geliştirmek adına değişik bir çok çalışmalarda bulunuyoruz" dedi.  Gazetecileri  daha sonra yapımına yeni başlanan Butik Otel'e götürerek bilgi veren Belediye Başkanı Raşit Ürper, Halk arasında Belediye Başkanı Hasta salgın ve  kalıcı rahatsızlığı var şeklide,  hakkında çıkarılan sözlerinde dedikodudan ibaret olduğunu  ifade ederek " Korkmayın Turp gibiyim" dedi.
Öte yandan Belediye Başkanı Raşit Ürper'in Bergama Merkezde kendisi için özel bir anket yaptırdığı öğrenildi. Ancak Raşit Ürper bu anket sonuçlarını gazetecilerin sormasına rağmen yanıt vermeyerek o da bizde kalsın dedi.
Tahsin TUNA
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894