• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 9 °C
  • Çanakkale 14 °C

Üniteks’e İki Tekstil Devinden Ödül

Üniteks’e İki Tekstil Devinden Ödül
Kurulduğu 1990 yılından bu yana başarı grafiğini sürekli yükselten Üniteks, ileriye dönük vizyonu ile dünyaca ünlü markaların en tercih ettiği şirketlerin başını çektiğini, dört alanda aldığı ödüllerle tescilledi.

ÜNİTEKS’E İKİ TEKSTİL DEVİNDEN ÖDÜL

Kurulduğu 1990 yılından bu yana başarı grafiğini sürekli yükselten Üniteks, ileriye dönük vizyonu ile dünyaca ünlü markaların en tercih ettiği şirketlerin başını çektiğini, dört alanda aldığı ödüllerle tescilledi. Şirket, 2018 yılı çalışmaları ile tekstil devi H&M tarafından Altın Tedarikçi Ödülü’ne layık görülürken, aynı zamanda ‘Moda’ ve ‘Sürdürülebilirlik’ alanlarında 2018 yılının en başarılı iş ortağı seçildi. Bir başka önemli uluslar arası perakende markası olan C&A ise 2018 yılında “En İyi Ürün Geliştiren Firma” seçtiği Üniteks’in bu kez de Batman fabrikasını, “Güvenilir Tedarikçi Programı”nı başarıyla tamamlamış olmasından dolayı ödüllendirdi.

Türkiye ve Mısır’daki seri ölçekli konfeksiyon üretimi ile yıllık 180 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaşan Üniteks, Avrupa’nın büyük giyim markaları tarafından dört ayrı alanda ödüle layık görüldü. Dünya genelinde 4800’ün üzerinde mağaza ile dünyanın en büyük perakendecilerinden biri olan H&M tarafından Altın Tedarikçi Ödülü’ne layık görülen Üniteks’in ödülü, şirketin İzmir Çiğli - Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki genel merkezini ziyaret eden H&M Ülke Müdürü Leyla Ertur tarafından Üniteks Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal’a verildi. Aynı zamanda H&M’in ‘Moda’ ve ‘Sürdürülebilirlik’ alanlarında 2018 yılında en başarılı iş ortağı seçilen şirket ödülünü ise İstanbul’da düzenlenen törende Üniteks’in H&M Departman Müdürü Özlem Atak aldı. Üniteks’in uluslararası markalarla moda konusundaki iş ortaklığının en üst seviyeye taşındığını gösteren bu ödülde, İzmir’deki 25 kişilik tasarım ekibinin yanı sıra, Londra, Barcelona ve La Coruna’daki tasarım ofislerinde çalışan 20’ye yakın yerel tasarımcının da önemli katkısı olduğunun altı çizildi.

İzmir’li tekstil şirketi, 2014 yılında Türkiye’nin kalkınmada öncelikli bölgelerinden Batman’da açmış olduğu iki üretim tesisinde yürüttüğü sosyal uygunluk projesinin meyvelerini de toplamaya başladı. Ünlü perakende zinciri C&A, İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde Üniteks’in Güvenilir Tedarikçi Programı’nı başarıyla tamamlayan ve sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarıyla örnek olan Batman şubesinin sosyal uygunluk notunu A olarak tescilledi.

Dünya pazarlarında başarılı olmanın yolunun farkındalık yaratmaktan geçtiğini belirten Üniteks Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Ünsal, “Biz Üniteks olarak modayı kaliteli üretmenin yanında, ekolojik üretime, sürdürülebilirliğe, üretim yaptığımız bölgelere verdiğimiz sosyal katkılara, Ar-Ge’ye de odaklandık. Bu sayede de müşterilerimiz için tercih edilen bir tedarikçi olmanın ötesinde, markaların yenilikçi projelerini birlikte gerçekleştirme arzusunda oldukları Türkiye’deki stratejik ortakları haline geldik” dedi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894