• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Uğur Eren, Zorlu Sezona Hazırız

Uğur Eren, Zorlu Sezona Hazırız
BASIN BÜLTENİ / KUDRET KARAKULAK/ Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren basketbol takımının bu sezon tarihinde ilk defa 3 kulvarda mücadele edeceğini belirterek zorlu mücadeleye hazır olduklarını açıkladı. İlçede yayın yapan Sahil Radyo’da Yunus Yeşilöz’ün

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN; “ZORLU SEZONA HAZIRIZ”

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN’DEN ÖNEMİ AÇIKLAMALAR…

BASIN BÜLTENİ / KUDRET KARAKULAK/ Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren basketbol takımının bu sezon tarihinde ilk defa 3 kulvarda mücadele edeceğini belirterek zorlu mücadeleye hazır olduklarını açıkladı. İlçede yayın yapan Sahil Radyo’da Yunus Yeşilöz’ün sorularını yanıtlayan Başkan Eren kulübün hedeflerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

“EUROCHALLENGE KUPASI’NDA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ”

Çok güçlü, kurumsal ve birçok şirket takımının yer aldığı Beko Basketbol Ligi’nde tek ilçe takımı olarak Aliağa Petkim’in ilk sekiz takım arasına girerek önemli bir başarı elde ettiğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Geçen sezon tarihimizde ilk defa ilk 8 takım arasına kalarak tarihi bir başarıya imza attık. Bu sezon da başarılı bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz. Şu an için transferi kapattık. Herhangi bir sakatlık veya sorun olmaz ise transfer yapmayacağız. Geçen sezon basketbol severlere ilçemizde ilk defa Türkiye Kupası heyecanı yaşattık. Bu kez ise ilk defa Avrupa kupası heyecanı yaşatacağız. Finlandiyalı rakibimiz Joensuun Kataja bizim ayarımızda bir takım. Otoriteler tarafından şanslı görülüyoruz. Bizde öyle düşünüyoruz. Onlar da Aliağa gibi küçük bir şehir takımı, 80 bin kişilik nüfusları var.  Avrupa ve Dünya basketbolunda Finlandiya basketbolunun yeri belli. Türk basketbolu ile kıyaslandığında bizim turu geçen taraf olacağımıza inanıyorum.” dedi. Finlandiya ekibiyle ilk maçını 25 Eylül'de deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Başkan Eren; “Rövanş maçımızı 2 Ekim'de Aliağa'da oynayacağız. Hem takımımıza hem de taraftarlarımıza güveniyorum. Turu geçen taraf olarak EuroChallenge Kupası’nda gruplara kalacağımıza inanıyorum.” dedi.

PETKİM VE ALİAĞA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edeceklerini kendilerini zorlu bir sezonun beklediğini belirten Başkan Eren Türkiye Kupası’nda da grupları geçerek ilk 8 takım arasına kalacaklarına inandıklarını belirtti. Başkan Eren; “Türkiye Kupasında bu sezon B grubunda Beşiktaş, Hacettepe Üniversitesi ve Antalya BŞB ile mücadele edeceğiz. Geçen sezon gruptan nasıl çıktıysak bu sezon da aynı başarıyı göstereceğiz” dedi. Eren,  takımın geçen sezonki başarısından ve bu yılki oluşumdan dolayı, destek ve duyarlılıkları nedeniyle Petkim’e, SOCAR Türkiye Başkanı (CEO) Kenan Yavuz’a ve Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür etti.

BAŞKAN EREN; “BENDE FUTBOLUN YERİ AYRI”

Kulüp olarak sadece basketbola kanalize olmadıklarını ifade eden Başkan Eren kulübün faaliyet gösterdiği tüm branşlara önemli yatırımlar yaptıklarını ve başarılı sonuçlar aldıklarını belirtti. Özellikle kendisinin futbola ve futbol takımına karşı ayrı bir duyarlılığı olduğunun altını çizen Eren; “Aliağaspor futbol takımına çok emeği geçmiş, ter akıtmış, emek harcamış biri olarak zaten futbola kayıtsız kalmam mümkün değil. Geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaçırdık, çok üzüldük. Bu sezon yeniden yeni bir takım oluşturduk ve sezon hazırlıklarımıza başladık. Şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi. Kulübün faaliyette bulunduğu diğer branşlarda da önemli başarılar elde ettiklerini belirten Eren tekvando olsun, güreş olsun bu branşlarda faaliyet gösteren sporcularımız da ulusal ve uluslararası müsabakalardan madalya ile dönüyorlar. Satrançta birinci lige çıktık.  Çok önemli bir başarı elde ettik. Birçok kurumsal ve köklü kulüpleri geride bırakarak birinci lige çıktık. Önümüzdeki sezon Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’nde mücadele edeceğiz. Onları da bu başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Kentimizdeki her çocuğa spor yaptırabilecek tesis ve imkânlarımız mevcut. Yaz ve kış spor okullarımızla her dönem yüzlerce çocuğa spor sevgisi aşılıyoruz. Aliağa ile sporu özdeşleşen bir kent haline getirdik.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894