• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 17 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 13 °C

Turizm Seferberliği

Turizm Seferberliği
Bergama Turizm Gönülleri tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Bergama Turizm Derneği Yöneticileri, Bergama Kaymakamlığı’nın desteği ile İlçede turizm Seferberliği başlattılar.
BERGAMA'DA TURİZM SEFERBERLİĞİ BAŞLATILIYOR
Bergama Turizm  Gönülleri tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Bergama Turizm Derneği Yöneticileri, Bergama Kaymakamlığı"nın desteği ile İlçede  turizm Seferberliği başlattılar.
Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri,  Bergama Ticaret Meslek  ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Müdürlülüğünden destek alarak yapılacakları  Turizm de Seferberlik Projeleri ile herkesin bu konuda bilinçlendirileceği ifade ettiler.
Bergama"nın bir Turizm kenti olduğunu  ve gelirinin büyük bir bölümünü ise Turizmden elde ettiğini ifade eden Dernek yöneticileri,  Kaymakam Ahmet Ertan Yücel"i önceki gün makamında ziyaret ederek Turizmin ilçemizde gelişmesi konusunda bir takım gönüllü çalışmalar yapmak istiyoruz diyerek destek istediler.
Bergama Turizm Sevenler Derneği Başkanı Macit Gönlügür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, tüm  turistik işletmelerde hijyenik koşullarda turizme hizmet verilmesi, çevrenin ve iş yererlinin temiz tutulması, çalışanların sağlık koşullarına uygun  kılık kıyafet  giymeleri, yabancı dil eğitimi, davranış biçimi ve ilçenin  tanıtımı gibi  bir çok konuda ücretsiz kursların düzenlenmesi için yardım talebinde bulundular.
Bergama Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Müdürü  Kadir Uludağ, İlçe Halk eğitim Müdürü Mehmet Ermiş"in de hazır bulunduğu toplantıda Turizm Dernek Başkanı Macit Gönlügür, İlçe Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel"e   hayata geçirecekleri Turizm projelerini anlatarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün de desteğini almak suretiyle  Bergama Ticaret Meslek ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesin de haftanın belirli günleri Turizm ile ilgili  gönüllü olarak tüm  vatandaşlara guruplar halinde ücretsiz kurslar düzenleyerek bilinçlendireceklerini ifade ederek kendilerine destek vermelerini istediler.
Bergama"da Turizm ile ilgilenenler başta olmak üzere  herkesin katılabileceği kurslarda turizm konusunda toplum bilincinin  tam olarak oluşması gerektiği anlatıldı.
Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel ise “Konunun çok  geniş kapsamlı tutulması güzel  bir çalışma olsa da  ayrıntıların proje halinde kendisine sunulması halinde istenilen çalışmaya hemen  evet diyerek destek vereceklerini söyledi. Kaymakam Ahmet Ertan Yücel, olumlu ve yararlı olabileceğine inandığımız her türlü projenin uygulanmasında yardımcı oluruz” dedi.
Tahsin TUNA/Bergama
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894