• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İzmir 27 °C
  • Manisa 28 °C
  • Balıkesir 23 °C
  • Çanakkale 18 °C

Turgut Oğuz'u Kızdırdılar

Turgut Oğuz'u Kızdırdılar
ALİAĞA VİDEO HABER / Aliağa Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan üç sanayi sitesi yöneticilerinin öncülüğünde ''Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ve Yükümlülükleri'' seminer düzenlendi.

ALİAĞA KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇEVRE SEMİNERİ'NDE   

TURGUT OĞUZ'U KIZDIRDILAR  

ALİAĞA VİDEO HABER /  Aliağa Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan üç sanayi sitesi yöneticilerinin öncülüğünde ''Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ve Yükümlülükleri'' seminer düzenlendi.
     Seminere konuşmacı olarak İl Çevre ve Orman Müdürlüğünden gelen Uzman Biyolog Nur Hilal Özcan, Çevre Mühendisi Göktürk Bursalı ve Çevre Mühendisi Zuhal Gümüştakım sanayicilere ''Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği ve Yükümlülükleri'' hakkında bilgiler verdi.
     Seminere Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, S.S. Aliağa Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Benli, Bakırçay Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Tüzüner, Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yılmaz Koç ve çok sayıda sanayi çalışanı ve işletme temsilcisi katıldı.  Aliağa küçük sanayi sitesinde bulunan esnaflara yönelik seminerin sonunda söz alan sanayi sitesi sakinleri Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz'u  seçimlerden önce verdiği sözü geçen süre içinde yerine getirmemek ile suçladılar. site sakinleri ayrıca üretim esnasında ağır kötü koku yaydığını iddia ettikleri  sanayi Sitesinde bulunan bir geri dönüşüm firmasını da  seminere gelen çevre il müdürlüğü yetkililerine şikayet ettiler.

BELEDİYE BAŞKANI"NA SUÇLAMA

Seminerin sonlarına doğru söz alan sanayi sitesi sakinlerinden  Süleyman Serez, geçmişte Aliağa Belediye Başkanlığı yapanları ve toplantıda misafir olarak bulunan Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"a ağır eleştiriler yöneltti.   Süleyman Serez, ''Bizim sorunumuz burada bize seçimden önce söz veren ve sözünü yerine getirmeyen siyasetçilerdir. Bizim sorunlarımızı çözmek için söz veren siyasetçilerimiz maalesef atmayı tutmayı çok seviyorlar. Biz halledeceğiz deyip bizi yıllardan beri oyalıyorlar. Yirmi yıldan beri buraya Aliağa Belediyesi bir çivi bile çakmadı, hep çivileri sanayiciye çaktılar. Aliağa'da olan siyaset dünyanın hiçbir yerinde yok, bu kadar yalan olmaz. seçimden önce bize sanayi sitesinde elimize olta verip balık tutturanlar, fotoğraflar çektirip, haberini yaptıranlar . bugüne kadar hiçbir şey yapmadılar'' diye isyan etti.

BAŞKAN"DAN AYNI SERTLİKTE CEVAP

Kendisine yöneltilen eleştirileri hakketmediğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, kimsenin kendisine yalancı diyemeyeceğini belirterek “30 yıldır neredeydiniz? Herhalde yalancı derken bana değil, benden öncekilere söylediniz. Kimse bana yalancı diyemez'' diyerek, tepkisini gösterdi. Turgut Oğuz, ''Ben vatandaşım  oy verdim herkesi eleştiririm'' diyen Süleyman Serez'e; '' Sen git benden öncekine konuş, ben burada hiç bir şey yapılmayan sanayi sitesini yapacağım diye üzerime aldım. Yapacağım dedim. Yapıyorum da. Projeleri hazırlanıyor. Altından kalkacağım. Ama senin ettiğin bu gevezelik hiç güzel değil. Sen sadece gevezelik ediyorsun'' dedi.   Belediye Başkanlarına sert eleştiriler yönelten Süleyman Serez, salondan çıkmak üzere olan Belediye Başkanı Turgut Oğuz'un önüne geçerek, “Başkanım verin elinizi öpeyim” diyerek gönlünü almaya çalıştı. Süleyman Serez'in elini öpmesine izin vermeyen Turgut Oğuz,  sinirlenerek “Önce ağzına geleni söylüyorsun, sonra da ver elini öpeyim başkanım diyorsun: Böyle şey mi olur'' diyerek tepkisini gösterdi. Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği semineri, güne damga vuran eleştiriler ve şikayetler eşliğinde sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894