• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 19 °C

Tansu Kaya: mesajı aldık, yola devam

Tansu Kaya: mesajı aldık, yola devam
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Karşıyaka Haber / Bayraklı Haber / Kiraz Haber / Bayındır Haber / Kemalpaşa Haber / AK Parti İzmir milletvekili adayı Kaya: "Seçmenin 7 Haziran seçi
TANSU KAYA: MESAJI ALDIK, YOLA DEVAM... 
 
AK Parti İzmir milletvekili adayı Kaya: "Seçmenin 7 Haziran seçimlerinde bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık"
 
İZMİR - AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmesinde "Seçmenin 7 Haziran seçimlerinde bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık" dedi.
 
Kaya, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak 7 Haziran genel seçimleri sonrası ortaya çıkan sonuçların muhasebesini yaptıklarını söyledi.
 
Türkiye'de 13 yıl tek başına iktidar olan bir partiden yerel ve bölgesel olarak seçmenin "ilgi" beklentisinin arttığını ifade eden Kaya, bazı seçmenlerde oluşan "kendisiyle ilgilenilmediği" düşüncesinin bir takım yıpranmışlıkları da beraberinde getirdiğini dile getirdi.
 
Son genel seçimler sonrası AK Parti iktidarlarında "neyin eksik, neyin fazla" yapıldığının belirlenerek tekrar "tek başına iktidar" hedefinin ortaya konduğunu ifade eden Kaya, şöyle konuştu:
 
"AK Parti sırtını hiçbir vesayete dayamadan gücünü sadece milletten alan bir partidir. Kurulduğu günden bu güne zorlukları aşa aşa gelen partimiz, Türkiye'de dev yatırımlar yapmış, insan hak ve özgürlükleri temelli bir çok sorunu
ortadan kaldırmış, demokrasinin sağlam şekilde tesisi için mücadele etmiştir. 7 Haziran seçimlerinde de milletimiz, hiç de küçümsenemeyecek yüzde 41'lik bir oy oranıyla AK Parti'yi açık ara birinci parti yapmıştır. Ancak bu oran AK Parti'nin tek başına iktidar olmasına yeterli olmamıştır. Biz bu seçimler sonrası yaptığımız iç muhasebede seçmenin 7 Haziran seçimlerinde bize verdiği mesajı alarak, ilk günkü heyecan ve aşkla yeniden yollara çıktık. Bu ülkenin küresel bir güç olması için AK Parti'yi bir şans olarak gören milletimiz, bu partide siyaset yapanlardan kendilerine daha yakın olmalarını beklemektedir. Belki hiç istemediğimiz, arzu etmediğimiz halde küskün seçmen kitleleri oluşmuştu. Siyasi gücün kaynağı olan milletimizin bu sesine kulak vererek kendimizi yeniledik. Artık küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara koymalıyız. Bütün seçimlerde iddiasını ortaya koyan partimizin, genel seçimlerde büyük bir meclis çoğunluğuyla tekrar tek başına iş başında olacağına inanıyorum."
 
Kaya, AK Parti'nin, tek başına iktidara gelemesi sonrası kaos planı yapanların beklentilerini boşa çıkardığını, ülkede bir hükümet boşluğuna izin vermeyerek milletin tek umudu olduğunu herkese gösterdiğini de sözlerine ekledi.
iPhone'umdan gönderildi
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894