• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Süper Amatöre Bir Adım Kaldı

Süper Amatöre Bir Adım Kaldı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Play-off ilk maçında Aliağaspor Bayındırspor’u 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’nda rakibini ağırlayan yeşil beyazlılar ilk yarıyı 1-0 geriden kapatmasına rağmen ikinci ya

ALİAĞASPOR’DAN MUHTEŞEM GALİBİYET

SÜPER AMATÖR LİG’E BİR ADIM KALDI

PLAY-OFF İLK MAÇINDA ALİAĞASPOR BAYINDIRSPOR’U 2-1 MAĞLUP EDEREK ADINI FİNALE YAZDIRDI.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Play-off ilk maçında Aliağaspor Bayındırspor’u 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’nda rakibini ağırlayan yeşil beyazlılar ilk yarıyı 1-0 geriden kapatmasına rağmen ikinci yarında bulduğu 2 golle rakibini saf dışı bıraktı. Rakip takımın golünü Volkan atarken, Aliağaspor’a galibiyeti getiren golleri Zeki ve Ahmet Seyhan kaydetti. Kulüp Başkanı Uğur Eren’in izlediği maç sonrası galibiyet coşkusunu taraftarlarıyla paylaşan futbolcular uzun süre galibiyetin ve finale çıkmanın keyfini yaşadı.


Aliağaspor 2 - Bayındırspor 1 ile egeplay

Final maçı 10 Şubat Cuma günü Saat 14.00’da Bornova’da

Bu arada Aliağaspor’un Süper Amatör Lig için finaldeki rakibi Torbalı Çaybaşısspor oldu. Yeşil-beyazlılar Urla Gençlik’i uzatmalarda 3-1 yenen Torbalı Çaybaşısspor ile 10 Şubat Cuma günü Saat 14.00’da Bornova’da karşı karşıya gelecek. Rakibini yenmesi durumunda Aliağaspor adını Süper Amatör Lig’e yazdıracak.   

 

STAD: Bornova Yusuf Tırpancı

HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu(7), Ozan Emrah Çaycı (7), Erdem Temel (7)

ALİAĞASPOR: Engin(8), Bilal Ceylan (8), Murat (7) (Dk.46 Yılmaz 7), Esen (8), Bilal Özkurt (9),Ahmet Turgut (9), Mehmet Salih (8), Ahmet Seyhan (9), Gökhan (8) (Dk 90+3 İsmet ?), Zeki (9), Yusuf (8)

BAYINDIRSPOR: Doğan Güneş (4), Fatih Polat (5), Demir (5), Fatih Gündoğan (6), Doğan Genç (5), Gündüz (5), Sercan (5), Özgür (5) (Dk.88 Sinan ?), Mehmet (5) (Mustafa 3), Murat İce (5), Volkan (6) (Dk.66 Rıfat 3)

GOLLER: Dk. 70 Zeki, Dk. 80 Ahmet Seyhan (Aliağaspor), Dk. 33 Volkan (Bayındırspor)

SARIKART: Ahmet Seyhan, Zeki (Aliağaspor), Fatih Gündoğan, Murat İce, Doğan Güneş (Bayındırspor)

KIRMIZI KART: Dk. 70 Doğan Güneş (Bayındırspor)

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk. 6; Gelişen Aliağaspor atağında Yusuf’un sol kanattan yaptığı ortada Bayındırspor defansının uzaklaştırmadığı topla ceza sahası önünde buluşan Zeki’nin sert şutu az farkla auta çıktı.

Dk. 33; Ani gelişen Bayındırspor atağında Sercan’ın sert şutunu Aliağaspor kalecisi Engin çeldi. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topla son buluşan Volkan’ın sert şutu kaleci ağlarla buluştu ve Bayındırspor 1-0 öne geçti.

Dk. 70; Gelişen Aliağaspor atağında top Bayındırspor kalecisi Doğan Güneş’te kaldı. Kaleci Doğan topu ceza sahası dışında yere bıraktığı anda arkasından gelen Ahmet Turgut topa müdahale etmek istedi. Kaleci Doğan bu pozisyonda Ahmet Turgut’u iterek düşürdü. Sonrasında hakem tereddüt etmeden kaleci Doğan’ı kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Pozisyonda kazanılan serbest vuruşu kullanan Zeki topu 90’dan ağlarla buluşturdu 1-1.

Dk. 80; Çalımlarla ceza sahası önüne kadar gelen Ahmet Turgut’un sert şutu üst direkten geri döndü. Direkten dönen topu iyi takip eden Ahmet Seyhan’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu 2-1.

Alper Peker; Süper Amatör Lige çıkacağız

Play-off maçlarının her zaman zorlu geçtiğini belirten Aliağaspor Antrenörü Alper Peker; “Bayındırspor’u yenerek play-off’ta finale yükseldik. Final maçını da kazanarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Bu maç sonrası yaşadığımız sevincin anlamlı olabilmesi için finalde de rakibimizi yenmemiz gerekiyor. Bizleri paly-off maçımızda da yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, sahada yürekleri ile oynayan oyuncularımıza, bugüne kadar her türlü desteği veren ve bizlere inanan Aliağaspor Kulübü yöneticilerine çok teşekkür ediyorum”. Dedi.

Uğur Eren; Tüm ekibi yürekten kutluyorum

Aliağaspor’un hak ettiği yere geleceğini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Rakibimiz gruplardan gelen ve eşleşebilecek en kuvvetli takımdı. Seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. Hedefleri olan bir kulübüz. Hedeflerimiz doğrultusunda bir engeli daha aştık. Sahaya yüreğini koyan oyuncularımızı ve teknik kadromuzu tebrik ediyorum.  Final mücadelesinden de galip ayrılarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Takımımıza güveniyorum ve bugün bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894