• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Süper Amatör Başka Bahara

Süper Amatör Başka Bahara
ALİAĞASPOR GAZETESİ / ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve play-off ilk maçında Bayındırspor’u mağlup ederek finale yükselen Aliağaspor, Torbalı Çaybaşıspor’a 2–1 yenilerek Süper Amatör Lig şansını kaçırdı. Maça tutuk başlamasına

ALİAĞASPOR 1 TORBALI ÇAYBAŞISPOR 2

ALİAĞASPOR GAZETESİ / ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve play-off ilk maçında Bayındırspor’u mağlup ederek finale yükselen Aliağaspor, Torbalı Çaybaşıspor’a 2–1 yenilerek Süper Amatör Lig şansını kaçırdı. Maça tutuk başlamasına ve erken bir gol yemesine karşın toparlanan ve oyunu kontrolüne alan Aliağaspor ilk yarıda üst üste bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarıyı 1–0 geride kapadı.

Aliağaspor’un ikinci yarıda attığı üç golden ikisi iptal

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan Aliağaspor rakibinin frikikten bulduğu gole engel olamayınca 2-0 geriye düştü. Golden hemen sonra rakip kaleye yüklenen ve Ahmet Turgut’un ayağından bir gol bulan yeşil beyazlılar maçın son dakikasına kadar 2. gol için mücadele etti, ancak hakem engeline takıldı. Sahanın suni ve zeminin çok kötü olmasının yanında hakemin de yetersizliği eklenince yeşil-beyazlı ekip sahadan mağlup ayrıldı. Tartışmalı birçok karara imza atan maçın orta hakemi Ozan Soykan Aliağaspor’un 90+2. ve 90+4. dakikada attığı iki golü iptal etti.

STAD: Bornova

HAKEMLER: Ozan Soykan (4), Uğur Erdoğan (3), Emir Eray İyisoy(5)

ALİAĞASPOR: Engin(5), Bilal Ceylan (6), Murat (6) Esen (5) Bilal Özkurt (5),Ahmet Seyhan (5), Mehmet Salih (5) (Dk 64 İsmet 4), Yılmaz 5 (Dk 46 Gökhan 4),  Ahmet Turgut (6), Zeki (5), Yusuf (6)

TORBALI ÇAYBAŞI: Özgür Öztürk (5), Özgür Çetinkaya (6), Hasan (5), Ferdi(6), Murat (6), Mehmet (5) (Dk 90+4 Cihan ?), Gökhan (5) (Dk 75 Uzay 4), Ahmet Berber (5) (Dk 71 Cemal) Seçkin (6) Fahri (5), Ersen (6)

GOLLER: Dk. 13 Gökhan, Dk. 64 Ersen ( Torbalı ÇB) Dk 68 Ahmet Turgut (Aliağaspor),

SARIKART: Ahmet Turgut, Ahmet Seyhan, Bilal Özkurt (Aliağaspor), Gökhan (Torbalı ÇB)

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk 6; Sol kanattan serbest vuruşu Zeki kullandı. Ceza sahası içinde Ahmet Turgut’un kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dk 13; Gelişen Çaybaşıspor atağında ceza sahasının sağ köşesine yapılan ortada top Gökhan’ın önünde kaldı. Gökhan’ın sert şutunda top ağlata gitti ve Torbalı temsilcisi bu golle 1-0 öne geçti

Dk 19; Kazanılan serbest vuruşu Zeki’nin kullandı. Ceza sahası içinde Mehmet’in kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dk 23; Gelişen Aliağaspor atağında Yusuf’un sol çaprazdan arka direğe yerden yaptığı ortaya Ahmet Turgut yetişemedi. Top direk direğin yanında az farkla auta çıtı.

Dk 31; Sağ kanattan gelişen Aliağaspor atağında defansın uzaklaştıramadığı top Yusuf’un önünde kaldı. Yusuf’un sert şutu kaleci Özgür’den döndü.

Dk 64; Sol çaprazdan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ersen’ın şutunda top ağlara gitti ve Torbalı Çaybaşıspor 2-0 öne geçti.

Dk 67;  Aliağaspor atağında defansın arkasına atılan topla buluşan Gökhan’ın şutu defansa çarparak kornere çıktı.

Dk 68; Sağ kanattan gelişen Aliağaspor atağında ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan Ahmet Turgut’un şutunda top ağlara gitti ve skor 2-1 oldu.

Dk 81; Zeki’nin kullandığı serbest vuruştu az farka auta gitti.

Dk 90+2; Aliağaspor atağında derinlemesine atılan topa yetişen Ahmet Turgut’un vuruşunda top ağlara gitti, ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 

Dk 90+4; Aliağaspor’un Yusuf ile kullandığı köşe vuruşunda keleci Engin’in de rakip ceza sahası içinde bulunduğu pozisyonda Gökhan’ın kafa vuruşunda top ağlara gitmesine karşın maçın orta hakemi faul gerekçesiyle golü iptal etti.        

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894