• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 11 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Servis Şöförü Tutuklandı

Servis Şöförü Tutuklandı
Akşam saatlerinde adliyeye getirilen ve sorgulanmak üzere Cumhuriyet savcılığına çıkarılan Şoför İsmail Tüylüoğlu (45) yapılan savcılık sorgulamasının ardından Tutuklu yargılanmak üzere Aliağa kapalı Cezaevine gönderildi.

SERVİS KAZASINDA 4 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN ŞÖFÖR ADLİYEYE GETİRİLDİ

ŞÖFÖR  TÜYLÜOĞLU"NUN 4 KİŞİNİ ÖLÜMÜNE VE 26 KİŞİNİN YARALANMASINA SEBEBİYET VERDİĞİ İDDİASI İLE TUTUKLANDI

Dün yaşanan ve 4 öğrencinin öldüğü 26 kişini yaralandığı öğrenci servisi kazası sonrası gözlem altına alınan ve kazada hiçbir yara almadığı belirlenen Şöför  İsmail tüylüoğlu(45)  Aliağa jandarma komutanlığında yapılan ön sorgulamasının ardından 4 kişini ölümüne ve 26 kişinin yaralanmasına sebebiyet verdiği iddiası ile adliyeye getirildi. Aliağa jandarması  tarafından  saat 4:30 da getirilen Tüylüoğlu, Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığın ifadesi alınmak üzere çıkarıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı ifadesinin ardından  kazada ihmal ve ölüme sebebiyet vermesi nedeni ile tutuklanarak Aliağa kapalı ceza evine gönderilmesi  bekleniyor. Kazada yaralan öğrencilerin ve ailelerin Şöför kaza öncesi araçtan atladı iddialarına karşı Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ailelerin şoförün kaza sırasında aracı terk ettiği iddialarının çok yönlü araştırıldığını söyledi. Bulgurlu,” jandarma kaza olayında her türlü ifadeye başvurdu. Şoför İsmail  Tüylüoğlu (45) ifadesine başvurulmak üzere Jandarmada gözlem altında tutuluyor. Soruşturma neticelendirildi Savcılığa intikal etti. Soruşturma sonucunda gerekli açıklama yapılacak” dedi.

Öte yandan bugün öğleden sonra Sorgulanmak üzere cumhuriyet baş savcılığına getirilen İsmail Tüylüoğlu(45) Jandarma gözetiminde Adliyeye getirilirken Gazetecilerin ,”Çocuklar araçtan atladığını iddia ediyor. bu konuda ne diyeceksiniz” sorusuna cevap vermedi. Şöför İsmail Tüylüoğlu(45)"nun kazada yara almadan kurtulduğunun  gözlendiği, menemen devlet hastanesine kaza sonrası sevk edildiği ve raporu olduğu,  ağrıları dışında sağlıklı olduğu öğrenildi.  Jandarmada yapılan sorgulamasında Tüylüoğlu"nun araçtan atladığı iddialarını kabul etmediği öğrenildi.

Akşam saatlerinde adliyeye getirilen ve sorgulanmak üzere Cumhuriyet savcılığına çıkarılan Şoför İsmail  Tüylüoğlu (45) yapılan savcılık sorgulamasının ardından Tutuklu yargılanmak üzere Aliağa kapalı Cezaevine gönderildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894