• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Çanakkale 11 °C

Sanayide Piyap Etkisi

Sanayide Piyap Etkisi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Kısa sürede hayata geçirdiği dev fabrika projeleriyle adından söz ettiren Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, “Konusunda uzmanlaşmış en iyi mimar ve
SANAYİDE PİYAP ETKİSİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Kısa sürede hayata geçirdiği dev fabrika projeleriyle adından söz ettiren Piyap İnşaat Genel Müdürü Şiyar Ertene, “Konusunda uzmanlaşmış en iyi mimar ve mühendislerle çalışıp yenilikçi, fonksiyonel ve estetik tasarımlarla en iyi projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Tecrübeli ve eğitimli personeli ile kalite ve iş güvenliği konularında öncü, yarattığı müşteri memnuniyeti ile örnek bir kurum olma hedefiyle 1993 yılında kurulan Piyap İnşaat, gerçekleştirdiği projelerle sektörüne ve sanayi kuruluşlarına değer katmaya devam ediyor. Genel Müdür Şiyar Ertene, “Modern teknolojinin elverdiği en ileri inşa tekniklerini en yeni inşaat malzemelerini araştırmak ve kullanmak firmamızın en önemli görevlerinden birisidir. Bu konuda mimarlarımız ve mühendislerimiz yurtiçi ve yurtdışı yenilikleri sürekli takip etmektedir” dedi.
 
AKHISAR OSB’YE AĞIRLIĞINI KOYDU
Devam eden fabrika inşaatları ile birlikte toplamda 500 bin metrekare kapalı alan sanayi kuruluşunun bulunduğu Akhisar Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini yoğunlaştıran Piyap İnşaat, mevcut alanın yaklaşık 260 bin metrekaresinin yüklenici firması konumunda. Genel Müdür Şiyar Ertene, çalıştıkları firmaların Türkiye’de kendini kanıtlamış kurumsal firmalar olduğuna dikkat çekerken, söz konusu firmaların Akhisar OSB içinde yatırım yapmaları konusunda ikna sürecinde etkili olduklarını belirtti. Ertene, “Çalıştığımız firmaların şu ana kadar kendi bölgesinde ve Akhisar’ da sağladıkları istihdam çok ciddi düzeyde. Fabrikaların buralara kurulması ve Akhisar’a yatırım yapılması konusunda ikna çalışmaları yürüttük. Yani sadece müteahhit olarak görev yapmıyoruz. Akhisar’a fayda sağlanabilmesi için de çaba sarfediyoruz” dedi.
 
YILLIK 120 BIN METREKARE KAPASITE
Şu anda ilk 30 bin metrekarelik etabı tamamlanan ve ikinci etabıyla birlikte toplamda 55 bin metrekareye ulaşacak Sanica Radyatör fabrikasıyla Akhisar OSB’nin en büyük tesislerinden birini inşaa eden Piyap İnşaat, Manisa, Aydın ve İzmir illeri ve ilçelerinde faaliyetlerini büyük bir hızla sürdürüyor. Genel Müdür Şiyar Ertene, yıl sonu ve yakın vade hedeflerini açıkladı: “Devam eden projelerimizin içerisinde içerisinde küçük çaplı tesisler ve büyük sanayi fabrikaları dahil olmak üzere toplamda 120 bin metrekare inşaat yapabilme kapasitesine sahibiz. 2015 senesini yaklaşık 62 milyon TL ciroyla bitirmeyi hedefliyoruz. 2017-2018 yıllarında ise 100 milyon TL hedefimizi tutturmak istiyoruz.” 
Türkiye çapında prefabrik, çelik konstrüksiyon  ve betonerme fabrikalar inşa eden Piyap İnşaat, 50 kişilik profesyonel teknik kadrosu ve 450 kişilik taşeron çalışanıyla en sağlam ve en hızlı proje teslimlerini gerçekleştiriyor. Daha hızlı ve kaliteli hızmet verebilme adına geniş bir kadro ve kendine ait iş makine parkıyla projelerini yürüten firma,  düşük maliyet ve hızlı teslim edilmiş projeler sunuyor. 
 
YAPIMI SÜREN FABRIKALAR
Piyap İnşaat, 35 bin metrekarelik Karyer Isı Eşanjörleri fabrikasını tamamladı. Firma ayrıca Akhisar OSB içinde 25 bin metrekarelik 2.etap Sanica Radyatör fabrikası ve büyük ölçekli bir otomotiv yağ tesisi,  Manisa OSB’de büyük ölçekli bir havlupan fabrikası, Söke’de ise 17 bin metrekarelik bir alışveriş merkezi inşaatını sürdürüyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894