• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İzmir 8 °C
  • Manisa 6 °C
  • Balıkesir 1 °C
  • Çanakkale 4 °C

Sağlıklı, Güvenilir ve Yöresel Lezzetler Bu Sitede

Sağlıklı, Güvenilir ve Yöresel Lezzetler Bu Sitede
Virüs yayılımına karşı sosyal izolasyonun hayati önem taşıdığı bu dönemde Aliağa Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olan sosyal destek projesi aliagasemtpazari.com büyük ilgi görüyor.

ONLİNE ALIŞVERİŞİN ADRESİ aliagasemtpazari.com

ONLİNE SEMT PAZARI, KISITLAMANIN OLDUĞU GÜNLERDE DE VATANDAŞININ YANINDA

SAĞLIKLI, GÜVENİLİR VE YÖRESEL LEZZETLER BU SİTEDE

Virüs yayılımına karşı sosyal izolasyonun hayati önem taşıdığı bu dönemde Aliağa Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olan sosyal destek projesi aliagasemtpazari.com büyük ilgi görüyor. 

Aliağalıların temel gıda ürünlerine erişimini kolaylaştırmak için 9 Nisan tarihinde hizmete açılan online siteden bugüne kadar tonlarca sebze, meyve ve bakliyat ürünü sipariş edildi. 

Salgın nedeniyle yaşanan kritik süreçte sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda ihtiyaçlarının karşılanmasında vatandaşların en büyük destekçisi olan aliagasemtpazari.com, 3 Mayıs Pazar gününe kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında da hizmet vermeye devam edecek. 

YÖRESEL LEZZETLER ONLİNE SİPARİŞ İLE EVİNİZE TESLİM 
Güvenilir ve sağlıklı gıda alışverişinin adresi haline gelen aliagasemtpazari.com, kentin yöresel lezzetlerini de online raflara taşıdı. Aliağa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Aliağa Bal Üreticileri Birliği gibi Aliağa’nın yerel üreticilerinden sağlanan yüzde yüz doğal ürünler online raflarda yerini alır almaz yoğun ilgi gördü.

YENİ ÜRÜNLER ONLİNE RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI
El yapımı tarhana, portakal reçeli, süt reçeli, erişte, havuçlu erişte, ıspanaklı erişte, karışık sebzeli erişte, pancarlı erişte, fırın mantı, siyah zeytin, yeşil zeytin, çam balı, çiçek balı ve buram buram Ege kokan zeytinyağı online sitede satışa sunuluyor. Önümüzdeki günlerde ise çilek reçeli ile Aliağalı kadınlar tarafından üretilen köy ekmekleri de online üzerinden satın alınabilecek. 

aliagasemtpazari.com üzerinden verilen tüm siparişler belediye ekiplerince hijyen kuralları çerçevesinde özenle hazırlanarak adreslere teslim ediliyor. Vatandaşlar, kapılarına kadar gelen ürünlerin ödemelerini ise ister online sistem üzerinden isterlerse kapıda nakit olarak yapabiliyorlar. // EGE BASIN 

aliagasemtpazari.com-(4)-001.jpgaliaga-serkan-acar-(1)-013-038.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894