• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 12 °C
  • Balıkesir 6 °C
  • Çanakkale 10 °C

Saadet Partisi’nde il kongresi heyecanı

Saadet Partisi’nde il kongresi heyecanı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / SP İzmir İl Teşkilatının Beşinci Olağan Kongresi, Genel Başkan Kamalak’ın katılımıyla 19 Ekim’de Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilecek
SAADET PARTİSİ’NDE İL KONGRESİ HEYECANI 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
SP İzmir İl Teşkilatının Beşinci Olağan Kongresi, Genel Başkan Kamalak’ın katılımıyla 19 Ekim’de Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilecek
İlçe kongreleri sürecini tamamlayan ve 18 ilçe başkanının yenilenerek kan değişiminin yaşandığı Saadet Partisi İzmir İl Yönetimi, Beşinci Olağan Kongresini 19 Ekim Pazar günü yapıyor. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılacağı kongre, Balçova Termal Otel Kardelen Salonunda gerçekleşecek. 634 delegenin oy kullanacağı kongrenin hazırlıkları ile ilgili bilgi vermek üzere basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Bayram Sakartepe, “Tüm ilçe kongrelerimizi olabildiğince geniş katılımlı ve uzlaşma içerisinde yapmaya çaba gösterdik. Bu kongrelerde 18 ilçe başkanımız yenilendi. İlçe yönetimlerimiz taze bir kanla, yeni bir heyecanla, yeni bir dinamizmle görevlerine başladı. Biz de gerçekleştireceğimiz il kongresi ile aktif ve etkin bir ekip kurmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, milletimizin değer ölçülerini esas alan Milli Görüş çizgisinde en güzel çalışmaları ortaya koyacak bir yönetim kurulu oluşturmaktır.” diye konuştu. 
İzmir’in önemi büyük
Milli Görüş’ün Türkiye’nin geleceği olacağını iddia eden Sakartepe, İzmir’in Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünde büyük önem taşıdığını söyledi. “Amacımız ve hedefimiz, ülkemizin kalkınmasını sağlamak, halkın refah düzeyini artırmaktır. Ülke olarak komşularımızla ve bölgemizde güven ve istikrarı temin etmektir. Gerçek demokrasiyi, en geniş anlamda insan hak ve hürriyetlerini sağlamaktır.” şeklinde konuşan İl Başkanı Sakartepe, kongrenin İzmir’de partinin güzel noktalara gelmesinin başlangıcı olacağını bildirdi.  
Basın mensuplarının sorusu üzerine tekrar aday olduğunu da açıklayan Bayram Sakartepe, “Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız bizimle devam etmek istedi. Partiyi seçime götürecek kadrolarla yola devam edeceğiz” dedi.  Sakartepe, kongre için hazırlıkları tamamladıklarını ve coşkulu bir kongre gerçekleştireceklerini belirtti. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894