• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Pet İzmir 2016 Başladı

Pet İzmir 2016 Başladı
Pet İzmir 2016, İzmir Evcil Hayvan Günleri 9-12 Haziran tarihlerinde kapılarını açtı. Organizasyonu Tema Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Pet İzmir, Tepekule Kongre ve Fuar Merkezinde açıldı

PET İZMİR 2016 BAŞLADI

Pet İzmir 2016, İzmir Evcil Hayvan Günleri 9-12 Haziran tarihlerinde kapılarını açtı. Organizasyonu Tema Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilen Pet İzmir, Tepekule Kongre ve Fuar Merkezinde açıldı. Türkiye'nin en kapsamlı evcil hayvan etkinliği olan organizasyon 11:00 -20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Tema Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Evcil Hayvan Günleri 9 – 12 Haziran'da Tepekule Sergi ve Fuar Merkezi'nde başlayacak. Evcil hayvanların mama ve bakım ürünlerinden veterinerlik hizmetlerine kadar kapsamlı bir etkinlik olan Pet İzmir, hayvan severlerin buluşma adresi olacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Tema Fuarcılık Genel Müdürü Aykut Karslı, böylesine güzel bir etkinliği İzmirlilere tekrar kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi. Pet İzmir'in sektörün en kapsamlı organizasyonu olduğunu belirten Karslı, “Etkinliğimizin herkes tarafından beğenileceğine eminim. Hayvanlar bizim dostlarımız. Bir bakıma, burada dostlarımızla buluşacağız. Organizasyon içinde gerçekleştireceğimiz etkinlikler ve yarışmalarla herkese güzel zamanlar yaşatmak istiyoruz” dedi.

Tüm İzmir halkını Tepekule'ye beklediğinin altını çizen Tema Fuarcılık Genel Müdürü Karslı, “İzmirliler hayvanı ve doğayı sever, ona saygı gösterir. Biz de, gerek evcil hayvanı olan, gerek evcil hayvan sahibi olmak isteyen halkımızı Pet İzmir'e bekliyoruz. Burada yer alan işinin ehli kişilerce doğru bilgilenip, dostlarımıza sağlıklı beslenme ve bakım yöntemlerini en iyi şekilde tecrübe edeceklerdir. Bütün sektörü bu organizasyonda buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Açılışta Mavişehir veteriner kliniğin sunduğu Konsept Köpek Kıyafetleri Defilesi yapılacak. Ayrıca açılış günü K.I.F. Köpek Irkları Federasyonu tarafından  “ itaat ve koruma” konulu gösteriler yapılacak.

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER 4 GÜN BOYUNCA SÜRECEK…

12 Haziran tarihine kadar her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek organizasyonda Pet Izmir 2016 -  Evcil Hayvan Show kapsamında pek çok yarışma ve aktivite gerçekleştirilecek. Maksat Sanat Merkezi, Yetenek Sizsiniz Türkiye "Sayıl ve Okan" müzikli balon gösterisi ile hayvan figürlerinden oluşan balonlar ile izleyicilerine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Ziyaretçiler boyları büyüklüğündeki "Balondan Deniz Canlıları Sergisi"ni gezebilecek. Hayvan severler, Ressam Atos’un  standındaki resim sergisini gezme şansı yakalayacak. Lider Kedi ve Köpek Mamalarının Sunduğu, Yetenek Sizsiniz Yarışmasının unutulmazı Tarçın  izleyenlerini yine kendisine hayran bırakacak. Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu gösterileri nefes kesecek. Pazar günü düzenlenecek olan “Guinepig Yarışması (Maydonoz Canavarı – En Tonbiş – En Uzun Tüylü) Anadolu Guinepip ve Kemirgen Irkları Derneği yarışmalarında tatlı bir rekabet gerçekleşecek.

BALONA HAYAT VEREN SANAT MERKEZİ…

Balon Sanatı dendiğinde Türkiye'nin en farklı çalışmalarına imza atan Maksat Sanat Merkezi Pet İzmir 2016 için ziyaretçilerin ilgisini çekecek sürprizlere hazırlanıyor. Fuar konseptine özel hazırlanacak olan Balondan Deniz Canlıları Sergisi 4 gün boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Maksat Sanat Merkezi tüm çocukları Balondan Deniz Canlıları Sergisi'ne davet ediyor. Ayrıca 4 yaşında resme başlayan ve 2009 yılında KKTC yılın en başarılı sergisi ödülünü alan Ressam Atos da Petİzmir 2016 ya özel resim sergisi ile etkinlikteki yerini alacak.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894