• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Özurfa Aliağalıların Hizmetinde

Özurfa Aliağalıların Hizmetinde
Özurfa Lokantası 3 aylık ciddi bir çalışmanın ardından yeni yüzü ile Aliağalı vatandaşların hizmetine tekrar girdi. 06.01.2009 Salı günü 12.30’da yapılan açılış ile yeniden düzenlenen mekânlarını tanıtan Özurfa ailesi müşterilerine

  

 

ÖZURFA YENİ YÜZÜ İLE ALİAĞALILARIN HİZMETİNDE

 

Özurfa Lokantası 3 aylık ciddi bir çalışmanın ardından yeni yüzü ile Aliağalı vatandaşların hizmetine tekrar girdi. 06.01.2009 Salı günü 12.30"da yapılan açılış ile yeniden düzenlenen mekânlarını tanıtan Özurfa ailesi müşterilerine bolca ikramlarda bulundu. 3 ay önce başlayan tadilat kapsamında içinde ve dışında çok büyük değişiklikler yapılan lokantanın kolonları hariç her tarafı değişti. Ciddi bir külfet altına girip çok güzel bir mekân oluşturmak için uğraştıklarını belirten Özurfa Lokantası sahibi Ahmet Çatal, Lezzet ve Hizmetin Adresi sloganıyla çıktıkları yolda müşteri memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirtti. Çatal “Yaklaşık 10 yıldır Aliağa"da hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz verdiğimiz hizmetten çok memnunlar. 3 ay önce mekânımızda yeni değişiklikler yapmak için kolları sıvadık ve ağır bir külfetin altına girdik. Yeni yılda müşterilerimize daha güzel bir mekânla merhaba demek için hiçbir masraftan kaçınmadık. İçerde çocuklar için küçük bir çocuk oyun parkı kurduk. Müşterilerimiz ile aramızda sıcak bir diyalog var ve buraya geldikleri zaman kendilerini çok rahat hissediyorlar.” Dedi.

Aliağalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Garnizon Komutanı Osman Miran, Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Aliağa Savcısı Osman Bağlar, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, CHP Aliağa Belediye Başkan aday adayı Ömer Turgut Oğuz, Vergi Dairesi Müdürü Zekeriya, İzmir Barosu Aliağa Temsilcisi Hamit Erdem katıldılar.

Etli yemekler, çorbalar, salata çeşitleri, tatlılar ve çeşitli mezelerin bulunduğu Özurfa Lokantası 300 kişilik mekânında 20 kişilik deneyimli kadrosuyla toplu yemeklerde, düğün, sünnet ve mevlüt organizasyonlarında da müşterilerine hizmet verirken sıcak yüzüyle Aliağa"nın en gözde mekânlarından birisi olma özelliğini 10 yıldır elinde bulunduruyor.

 

Haber Foto : Zana AKKUŞ  Görüntü: Serkan ŞEN

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894