• BIST 9568.98
  • Altın 2470.376
  • Dolar 32.4448
  • Euro 34.4779
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 18 °C
  • Çanakkale 25 °C

Özgüven Teşekkür Etti

Özgüven Teşekkür Etti
Dikili'de CHP Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren yüzde 40 oranında oy alarak güven tazeleyen önceki dönem sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tüm Türkiye’de gündemden düşmeyen Osman Özgüven yeni dönemde de çalı#

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ÖZGÜVEN PAZARYERİNİ DOLAŞTI.

Pazarı yeni dönemin belediye meclis üyeleri ile dolaşan Özgüven"e Pazar esnafı meyve ikram etti.

Dikili'de CHP Belediye Başkan adayı olarak seçimlere giren yüzde 40 oranında oy alarak güven tazeleyen önceki dönem sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tüm Türkiye"de gündemden düşmeyen Osman Özgüven yeni dönemde de çalışmalarından hız kesmiyor.

Özgüven yeni dönemde göreve gelir gelmez ilk iş olarak Jeotermal enerjinin daha da yaygınlaştırılması ve Jeotermal enerjiden dolayı açılan kanalların ve yolların onarımı için çalışmalara başlarken halk ziyaretlerini de eksik etmiyor.

Bu kez de pazarcıları dolaşan Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven teşekkür ziyaretinde bulundu ve pazarcıların sorunlarını dinledi, sorunlara ilişkin notlar aldı. Pazar esnafı da yeni dönemde tekrar belediye başkanı olan Özgüven"i kutladılar. Pazarcılar ayrıca sorunları ile ilgilenilmesinden dolayı ve hizmetleri için de Özgüven"e teşekkür ettiler. Özgüven Pazarı dolaşan vatandaşlarla da bol bol sohbet etti. Kendisinden beklentileri sordu ve notlar aldı. 

 

GELECEK DÖNEMDE ÖNEMLİ PROJELER

 

En önemli projem jeotermaldir diyen Özgüven gelecek dönem için "1000 aileye 1000 umut" ve "Sanat Köyü" projelerini yaşama geçireceklerini ifade etti.

1000 Aileye 1000 Umut projesi her ailenin içerisinde en az bir kişinin sosyal güvencesi olmasını amaçlıyor.

Sanat Köyü Projesi Çocukların kültürel eğitimine katkıda bulunan belediye kurslarından gençlerin tiyatro"dan, resim"e her türlü yeteneklerinin sergilenebileceği salonlara ve yaşlıların birikimlerini aktarıp hobi olarak uğraşabilecekleri kültür alanlarına kadar geniş bir projeyi hayata geçirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında Dikili"ye Sinema ve Tiyatro salonu da kazandırılacak.

Özgüven “Geçen dönemde 1000 kursiyere ulaşarak kültür hizmeti verdik. Bu küçümsenecek bir rakam değil. Ancak bakıyorum bu bile bize yetmiyor. O yüzden bu çok kapsamlı sanat köyü projesini yaşama geçirmek bizim gelecek dönemde en büyük hedeflerimizden biridir”

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894