• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İzmir 18 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 11 °C
  • Çanakkale 14 °C

Özcan Durmaza Aferin Madalyası Teklifi

Özcan Durmaza Aferin Madalyası Teklifi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET/ 2011 Genel seçimlerinde ilçede kurulan sandıklardan yüzde 39, 28 oranında oy alan CHP Aliağa İlçe Örgütü, Özcan Durmaz İlçe Başkanlığında girdiği 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde oyunu yüzde 39,39’a yükseltti.

ÖZCAN DURMAZA AFERİN MADALYASI TAKILSIN ÖNERİSİ

ALİAĞA CHP’YE  ‘KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR’ YAKIŞTIRMASI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET/ 2011 Genel seçimlerinde ilçede kurulan sandıklardan yüzde 39, 28 oranında oy alan CHP Aliağa İlçe Örgütü,  Özcan Durmaz İlçe Başkanlığında girdiği 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde oyunu yüzde 39,39’a yükseltti.

KADIN KOLLARINI ONURLANDIRDI
Aliağa’da partisinin 2011 genel seçiminde elde ettiği 39, 28’lik oy oranını; 1 Kasım’da 39,39’a çıkaran CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, bu büyük başarının gerçekleşmesinde emeği geçen Kadın Kolları üyelerini teşekkür belgesiyle onurlandırdı.

TAKDİR EDENLER KADAR ELEŞTİRENLERDE OLDU
Mevcut yönetime yakın olan isimler; ‘Marifet iltifata tabidir iltifatsız marifet zayidir’ atasözünün altını çizerek Özcan Durmaz’a övgüler yağdırırken,  Durmaz’ın bu girişimini takdir edenler kadar, eleştirenlerde oldu.

ÖZCAN DURMAZ KOMİK DURUMA DÜŞÜYOR
2014 yerel seçimlerinde Aliağa Belediyesinin ilçede esamisi bile okunmayan MHP’ye kaptırılmasını bir türlü kabullenemediklerini belirten Aliağalı CHP’liler,  Özcan Durmaz’ın komik duruma düştüğünü haykırıyor. Özcan Durmaz’ın ilçe başkanlığında kaybedilen Aliağa Belediyesi’nin CHP’ye yeniden kazandırılmadan hiç kimsenin kendisini başarılı ilan etmeye hakkı olmadığını savunan Aliağalı CHP’liler, “2014 ayıbımız temizlenmedikten sonra bu ayıbın müsebbipleri ağızları ile kuş tutsalar nafiledir. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. CHP’yi Aliağa’da muhalefete düşürenler birbirlerini ödüllendirmeyi bırakıp, önce şapkalarını çıkarıp önlerine koysunlar. Şairin de dediği gibi ben benden geçtikten sonra gerisini neyleyeyim” diyorlar.

KILIÇDAROĞLU’NUN HİÇ Mİ KATKISI YOK?
Özcan Durmaz’ın kadın kolları üyelerine teşekkür belgesi dağıtmasını başarısızlığın üstünü örtmek adına yapılmış beyhude çabalar olarak niteleyen Aliağalı CHP’liler, “Teşekkür edilmesi gereken biri varsa o da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ayrıca en az genel başkanımız kadar değerli milletvekili adaylarımızın Aliağa’da alınan sonuca hiç mi katkısı yoktur? Seçim sürecinde yoğun programına rağmen sayın genel başkanımızın Aliağa’ya gelmesi ilçe örgütümüz adına büyük şans değil midir? Bize göre Genel Başkanımızın bölgemizden aday olması, bizleri onurlandırması ilçe örgütümüze büyük güç katmıştır. Ki Özcan Durmaz başkanlığında ki mevcut yönetimin basiretsizliğine rağmen 2011 genel seçimlerinde elde ettiğimiz oyu ancak genel başkanımızın verdiği enerji ve motivasyon  ile koruayabildik.Neyse ki Sayın Kılıçdaroğlu’nun bölgemizde yarattığı sinerjiyle 1 Kasım seçimlerini kayıpsız atlattık. Aksi takdirde 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi Aliağa’da yine üçüncü parti olabilirdik” diyerek, Özcan Durmaz’ın çizmeye çalıştığı pembe tablonun hiç inandırıcı olmadığını ifade ediyor.


PİRUS ZAFERİ BENZETMESİ
Yenilmeye mahkûm galibiyetleri anlatmak için kullanılan ‘Pirus zaferi’ ifadesine atıfta bulunarak Özcan Durmaz’ın elde edilen sözde başarıyı sadece kadın kollarına mal etmeye çalışmasını eleştiren Aliağalı CHP’liler, “Kedi buysa ciğer nerede, ciğer buysa kedi nerede? Sanki ‘aferin alma meraklısı’  gibi bir izlenim sergileyen Sayın ilçe başkanımız adeta kasaba siyasetçiliği yapmaya çalışıyor. Ama bunu bile eline yüzüne bulaştırıyor. Kendisine tavsiyemiz bir an önce oturduğu koltuğun önemini kavramalı ya da o koltuğu işgal etmekten derhal vazgeçmelidir” diyerek, Durmaz’a olan tepkilerini dile getiriyorlar.

ÖZCAN DURMAZ KALDIĞI SÜRECE ZULÜM HİÇ BİR ZAMAN SONA ERMEYECEK
CHP’nin kalesi olan Aliağa’yı MHP’ye altın tepsi içinde sunanların şimdilerde ‘körler sağırlar birbirini ağırlar’ misali bir davranış sergilediğini ve bu anlayışa sahip olanlara anlam veremediklerini dile getiren Aliağalı CHP’liler, Özcan Durmaz’ın ilçe başkanı kaldığı sürece Aliağa’da zulmün hiç bir zaman sona ermeyeceğine inandıklarını söylüyorlar.

SİYASET ANLAYIŞI ARAŞTIRMA KONUSU
Özcan Durmaz’ın genel seçim sonrası demokrasi meydanında toplanan iktidar sarhoşu Ak Partililerin havai fişek kutlamalarını duymamak için ne yaptığını ve yine aynı meydanda bulunan MHP’li belediye yönetimini görmemek için gözlerini nasıl kapattığını merak ettiklerini dile getiren Aliağalı CHP’liler, rahat ve her şey güllük gülistanlıkmış gibi davranma konusunda çok başarılı olduğuna inandıkları Özcan Durmaz’ın nasıl bir siyaset anlayışına ve bakışına sahip olduğunun mutlaka araştırılması gereken ayrı bir konu olduğunu dile getiriyor.

ÖZCAN DURMAZ’A AFERİN MADALYASI TAKALIM
Aliağa İlçe Gençlik Kollarını da Özcan Durmaz’a aferin madalyası vermeye davet eden
Aliağalı CHP’liler,  “İzmir’in emekçi kentini başka bir parti yönetirken, biz birbirimize teşekkür belgesi veriyoruz” diyerek, Aliağa Belediyesi’ni yeniden CHP’ye kazandırmak adına ilçe örgütünde değişimin ve dolayısıyla yeniden yapılanmanın artık kaçınılmaz olduğunu savunuyor.Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894