• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İzmir 26 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 21 °C

Otoyol Aliağa'ya Geliyor

Otoyol Aliağa'ya Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA / AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in ilçesi Aliağa’yı ziyaret etti. Bölgede sanayicinin yaşadığı alt yapı ve ulaşım sıkıntısını gündeme alan Sürekli “ 7 Haziran sonrası Çiğli-Aliağa-Çan

SÜREKLİ:   “ALİAĞA OTOYOLU  ÇALIŞMALARINI BAŞLATACAĞIZ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA / AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in ilçesi Aliağa’yı ziyaret etti. Bölgede sanayicinin yaşadığı alt yapı ve ulaşım sıkıntısını gündeme alan Sürekli “ 7 Haziran sonrası Çiğli-Aliağa-Çandarlı otoyolu ve alt yapı çalışmalarını hayata geçireceğiz” dedi.

Avukat mesleğini icra AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, meslek hayatına Aliağa’da başladığını ve bölgedeki sorunlara hakim olduğunu belirtti. Aliağa ziyaretinde Sürekli’ye, yine aynı partiden aday gösterilen Tansu Kaya eşlik etti. Aliağa’daki ticari potansiyelin iyileştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Sürekli, Aliağa’daki Kaymakamlık, Ticaret Odası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yetkililerle temaslarda bulundu. Özellikle ulaşım sıkıntısı yaşanan çevre bölgeler için projelerin olduğunu ve 7 Haziran sonrası Çiğli-Aliağa-Çandarlı otoyolunun yapımına başlayacaklarını söyledi. Ayrıca Sürekli, yıllardır ihmal edilen bölgelere en iyi karayolu ulaşım imkanı sağlamanın bu dönem temel önceliklerinden birisi olduğunu belirtti.

ÇEKİM MERKEZİ OLACAĞIZ

Mevcut sorunlar ve çözümlere dair şüphelerin olmaması gerektiğini vurgulayan Kerem Ali Sürekli “ Aliağa dahil, Bergama, Dikili, Menemen, Foça gibi aynı hat üzerine kurulu ilçelerin de içinde bulundukları sorunları çözme noktasında alanlarında ve bölgelerinde uzman adaylarımız var. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazır ve yapmaktadır. Ayrıca, AK Parti olarak, ülkemizin küresel refah ve zenginlikten daha fazla pay alabilmesi için etkin ve kesintisiz işleyen bir ticari ortam tesis edilmesini kritik olarak görmekteyiz. Bu yaklaşımla, ülkemize ticaret ve sanayinin en kolay ve güvenli yapıldığı, dünyanın önemli çekim merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

NİTELİKLİ BİR KALKINMA İÇİN…

Sanayi’nin getirdiği sorunlarından biri olan çevre kirliliğine de değinen Sürekli, bu konuyla ilgili çalışmalarda bulunacaklarını ve daha yeşil bir çevre politikası izleyeceklerini söyledi. Konuşmasını sürdüren Sürekli, “Nitelikli bir kalkınma ortamının tesisinin ancak sürdürülebilir bir çevre yaklaşımı ile mümkün olacağını benimsiyoruz. Aliağa 7 Haziran sonrası rahat bir nefes alacak. Gerek ticari gerek çevre düzenlemesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. Görüşmeler ardından programına devam eden Sürekli, Aliağa’ya ziyaretlerinin daha sıklaşacağını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894