• BIST 9639.99
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İzmir 28 °C
  • Manisa 30 °C
  • Balıkesir 28 °C
  • Çanakkale 27 °C

Nilüfer Belediyesi Huzurevi Hizmete Giriyor

Nilüfer Belediyesi Huzurevi Hizmete Giriyor
Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır.

NİLÜFER BELEDİYESİ HUZUREVİ HİZMETE GİRİYOR 

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını 25 Mayıs Çarşamba günü açıyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışı ile tüm kesimlere yönelik çalışmalar yürüten Nilüfer Belediyesi, bu çalışmalarından birini daha halkla buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Bursa’da önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi hizmete açılıyor. 

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile işbirliğiyle 19 Mayıs Mahallesi’nde yaptığı 5 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip huzurevinde yaşlı bireylerin hayatını kolaylaştıracak, sosyal ilişkileri ve sağlıklı yaşam ortamlarının sağlanması için her türlü düzenleme yer alıyor. 

58’i tek kişilik, 20’si çift kişilik, 4’ü aile olmak üzere toplam 82 oda kapasitesine sahip, 106 yataklı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nde, yaşamını bu çatı altında devam ettirecek olan bireyler için tüm detaylar düşünüldü. 

Modern donanımlı mutfak, yemek salonu, hobi odaları, yaz ve kış bahçesi, kadın-erkek mescidi, idari bölümler, revir ve doktor odası, sığınak ve otopark gibi birimler ihtiyacı karşılayacak kapasitede hazırlandı. Huzurevi’nin özel bakım bölümündeki 6 odanın içinde, yürümekte güçlük çeken yaşlıların ihtiyaçlarını giderebilmeleri için raylı sistem oluşturuldu. 3 ana 3 ara olmak üzere toplam 6 öğün yemek verilecek olan huzurevinde, hasta nakil aracı da her zaman hazır bulunacak. 

Ayrıca Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’nin tüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Nilüfer Belediyesi Dayanışma ve Huzurevini Yaşatma Derneği de çalışmalarını başlattı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüferlileri ve Bursalıları, bu yeni projeyle buluşturmak, yaşlı bireyleri gülümsetmek için 25 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak açılışa tüm halkı davet etti.  / EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894