• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 22 °C
  • Çanakkale 18 °C

ASEV Hızlı Başladı...

ASEV Hızlı Başladı...
Kültür ve sanata sağladığı katkılarla kısa sürede Aliağa’yı bir sanat merkezi haline dönüştüren Aliağa Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşların sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor. / Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat
ALİAĞA BELEDİYESİ, KENTTE YAŞAYAN VATANDAŞLARIN SOSYAL YAŞAMINA RENK KATMAYA DEVAM EDİYOR
 
Kültür ve sanata sağladığı katkılarla kısa sürede Aliağa’yı bir sanat merkezi haline dönüştüren Aliağa Belediyesi, kentte yaşayan vatandaşların sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor.
 
Sevilen Sanatçı Volkan Severcan’ ın Kültür ve Sanat Danışmanı olarak göreve başlamasının ardından gerçekleştirilen kültürel etkinliklerle dikkatleri üzerine çeken belediye konservatuarı eğitimlerini 2014-2015 eğitim öğretim döneminde yenilenen güçlü eğitmen kadrosu ve geniş kapsamlı kurs programıyla Aliağa Belediyesi Sanatevi olarak sürdürecek.  
 
YAKLAŞIK BİN 100 ÖĞRENCİ KURS GÖRÜYOR
Küçük büyük herkesin ilgisini çeken kültürel faaliyetlere ev sahipliği yapan eğitim yuvası, yetenek sınavları sonrasında 23 ayrı bölümde, bin 630 başvuru arasından seçilen binin üzerinde öğrenciye eğitim veriyor. Oyunculuk eğitimlerinin yanı sıra müzik, dans, resim ve el sanatları gibi pek çok dalda eğitimlerin verileceği okul niteliğinde çalışma yürüten Sanatevi’nde piyano, gitar, bağlama, keman, ud, klarnet, ney, kaval-zurna, tiyatro, tiyatro metin yazarlığı, hasır örme, ebru sanatı, resim, şan şarkı söyleme teknikleri, bale eğitimleri ve halk dansları ile modern dans eğitimlerinin yanı sıra nefesli sazlar, ritim atölyesi, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu için sınıf açıldı. Eğitimler Ekim ayı içerisinde başladı. 
 
TÜRKİYE’NİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ HOCALARI ALİAĞA’YA GELECEK 
2014-2015 eğitim öğretim döneminden itibaren dünyaca tanınan eğitmenleri kadrosuna katmaya başlayan Aliağa Belediyesi Sanatevi sadece Aliağa’da yaşayanların değil, İzmir’de yaşayan ve oyunculuk mesleği yapmak isteyenlerin ilk adresi olacak.  Yeni eğitim öğretim döneminde 32 eğitmen ile ders başı yapan Sanatevi, piyano eğitmeni boşluğunu ise dünyaca tanınan müzik adamı Genco Arı ile doldurdu. Arı, Öğrencilerine aktif olarak klasik piyano, caz piyano ve kompozisyon dersleri veriyor. Genco Arı’nın eşi Burcu Arı ise yeni eğitim döneminde eşi Genco Arı’yı yalnız bırakmadı. Burcu Arı ise Şan ve nefes teknikleri dersleriyle öğretmen kadrosunda yerini aldı. 
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894