• BIST 9524.59
  • Altın 2497.108
  • Dolar 32.5917
  • Euro 34.737
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Karşıyaka'dan Göztepe’ye destek!

Karşıyaka'dan Göztepe’ye destek!
Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe-Cizrespor arasında yaşanan olaylar konuşulmaya devam ediyor. CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray konuyu meclise taşırken Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz de bir açıklama yaptı. Diniz Göztepe’yi kastederek “Hepimiz
KARŞIYAKA BAŞKANI’NDAN GÖZTEPE’YE TAM DESTEK!
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe-Cizrespor arasında yaşanan olaylar konuşulmaya devam ediyor. CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray konuyu meclise taşırken Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz de bir açıklama yaptı. Diniz Göztepe’yi kastederek “Hepimiz aynı taraftayız” dedi.
 
6N1K – AHMET TOKUL / Göztepe-Cizrespor maçının üzerinden günler geçmesine rağmen maçta yaşanan olaylar hala gündemdeki yerini koruyor. CHP İzmir milletvekili Aytun Çıray’ın konuyu meclise taşımasının ardından Göztepe’nin ezeli rakibi Karşıyaka Spor Kulübü’nün Başkanı Fatih Diniz de 6N1K’ya açıklamada bulundu. Türkiye’nin her tarafında İstiklal Marşı okunup futbolun oynanması gerektiğini belirten Diniz, yaşanan olayların sporla alakası olmadığını belirtti. Fatih Diniz; “Bu Göztepe Karşıyaka meselesi değil. Türkiye’nin her tarafında, her toprağında, her parçasında futbol oynanmalı,  İstiklal Marşı söylenmeli. Futbol bütün her şeyin üzerindedir. Bunun siyaseti olmaz. Yaşananları doğru bir hareket olarak değerlendirmiyorum. İstiklal Marşı Türkiye’nin her yerinde okunmalı, Türk Bayrağı da Türkiye’nin her yerinde dalgalanmalı. Bunun hiçbir şekilde sporla alakası olmaz. Bu çok farklı bir olay” diye konuştu.
 
BİZ HEPİMİZ BİR TARAFIZ
Karşıyaka taraftarının olaylarla ilgili Göztepe’nin yanında olduğunu açıklaması hakkında da konuşan Diniz şunları söyledi; “Gayet duyarlı davranıyorlar. Bu iş taraftarlık meselesinin ötesinde bir iş. Biz hepimiz bir tarafız. Taraf olduğumuz yer de Türkiye Cumhuriyeti Devleti’dir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisindeki her yerde, altını çizerek söylüyorum İstiklal Marşı okunmalı, Türk Bayrağı da dalgalanmalı”.
 
KSK ÇARŞI’DAN GÖZTEPE’YE DESTEK
İki ezeli rakip olan Göztepe ve Karşıyaka tarafları Cizre’de yaşanan olaylar için birleşti. Karşıyaka Çarşı Grubu Facebook hesabındaki yaptığı paylaşımla; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. İstiklâl Marşını ıslıklayan, PKK paçavrası açan Cizre takımı ve taraftarına karşı Göztepelilerin Arkasındayız ! Mustafa Kemal'in Askerleriyiz !” açıklamasında bulundu.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894