• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İzmir 25 °C
  • Manisa 25 °C
  • Balıkesir 24 °C
  • Çanakkale 22 °C

sonbahar-kış koleksiyonu İzmir'de...

sonbahar-kış koleksiyonu İzmir'de...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
MACHKA 2015 SONBAHAR-KIŞ KOLEKSİYONU İZMİR’DE TANITILIYOR
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Uluslararası üne sahip Türk tasarımcıları Ece ve Ayse Ege'nin çizgisinden oluşan, kendine özgü modern ve post-romantik tasarımlarıyla öne çıkan Machka, 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonu tanıtım lansmanı 22 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 14:30’da, İzmir’de düzenlenecek.
 
İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin Alsancak Machka mağazasında bir araya geleceği ve Machka Marka Müdürü Hande Örekli’nin koleksiyon sunumunu yapacağı davette  Machka 2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan ürünler katılımcılara özel bir sunumla tanıtılacak.
 
Macka’da değişen boyut…
Sofistike bir romantizmde görmeye alıştığımız Machka’da bu kış stil perspektifimiz boyut değiştiriyor. Cesur romantik kavramıyla modern, zarif, sade ve estetik terzi dikişi havasında klasik kontrastlar kullanarak hazırlanan Sonbahar Kış kokesiyonunda Machka, ağırbaşlı güzellikle yayılan ideal güzelik anlayışına farklı bir renk paletiyle devam ediyor.
 
Sofistike detaylar
Barok işlemelerden ilham alınan özenli, ağır işçilikli kristal taş işleme panel ve bordürler; karanlık, dramatik efektli parlak işlemeler; deriler, kürk yaka ve kürk montlar bu sezon lüks detaylarla birleşiyor. Düşük omuzlu, kutu ve koza görünümlü formlar, kısa ceketler ve boyu uzatılmış farklı kesimli yakasız kaban ve pardesüler; büyük bedenli, yuvarlak hatlı kutu form kabanlar; tarihsel kol detayları ve pelerinler sofistike şıklığın vazgeçilmez parçaları arasında bu sezon da yerini koruyor. 
 
Küçük standart yakalı gömlek bluzlerin yanı sıra maskülen, yüksek yakalı, geniş manşetlerle biten gömleklerin de varlığını gösterdiği sezonda; varla yok arası hissi veren emprime organzalardan modern ve romantik elbiselerin yanında; ayrıca dar kesimli ve yırtmaçlı elbiseler modern görünümlerde de ön plana çıkıyor. Kumaşlarda ise lüks yünlü karışımlar, az tüylü angora ya da moher karışımlı hafif yünlüler, pürüzsüz gabardinler, saten poplinler, doku örgülü, düz flanel ya da saten neoprenler, kaşmirler, brokar ya da jakarlar, ipek krep ve jorjetler, hacimli yumuşak saten düşesler ve organik ipek kumaşlardan emprimeler Machka’nın zamansız şıklığındaki imzasında yerini alıyor.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894