• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 20 °C
  • Balıkesir 17 °C
  • Çanakkale 16 °C

Karşıyaka’da Foto Maraton heyecanı

 Karşıyaka’da Foto Maraton heyecanı
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Fotoğraf sanatını desteklemek ve Karşıyaka’nın güzelliklerini fotoğraflarla da ortaya çıkarmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, “
KARŞIYAKA ‘FOTO MARATONU’NA HAZIRLANIYOR
Foça / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi   
Fotoğraf sanatını desteklemek ve Karşıyaka’nın güzelliklerini fotoğraflarla da ortaya çıkarmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, “Foto Maraton” yarışması düzenledi. 16-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek fotoğraf yarışması sonunda ilk 3’e girecek fotoğrafların sahiplerine ödül verilecek.
 
HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZ
Karşıyaka Belediyesi tarafından 16 – 19 Ekim tarihlerinde arasında hayata geçirilecek ‘Karşıyaka Foto Maratonu’nda kentin tarihi ve kültürel yapısı, günlük yaşantısı ve doğal güzellikleri fotoğraf karelerine yansıtılacak. Hem yurt içi hem de yurt dışından, amatör ya da profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan etkinliğe katılım da ücretsiz olacak. 
 
EN İYİ KARELERE ÖDÜL
Maratonun finalinde gerçekleşecek yarışma ile katılımcıların etkinlik süresince çektiği en iyi fotoğraflar ödüllendirilecek. Her fotoğraf sanatçısı, en çok 4 eseri ile yarışmaya katılabilecek. Değerlendirme ise akademisyen ve fotoğraf sanatçıları A. Beyhan Özdemir, Ahmet İmançer, Gülseren Atabek ve Alahattin Kanlıoğlu, Karşıyaka Belediyesi Başkan Danışmanı Figen İnanlı ile fotoğraf sanatçısı Yusuf Tuvi’den oluşan jüri tarafından yapılacak.
 
ESERLER ARŞİVE GİRECEK
Yarışmaya sadece 16 - 19 Ekim tarihleri arasında çekilen fotoğraflar katılabilecek. Katılım için en son 19 Ekim saat 10.00’a kadar teslim edilecek fotoğraflar, jüri tarafından aynı gün içerisinde değerlendirilecek. Akşam gerçekleşecek törende de ödüller sahiplerini bulacak. Birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL ve üçüncüye bin TL para ödülü takdim edilecek. Karşıyaka ilçe sınırları içerisinde yaşayan bir katılımcıya verilecek ‘Karşıyaka Belediyesi Özel Ödülü’nün sahibi de bin TL ile ödüllendirilecek. Sergileme alan fotoğraflar içinse 100 TL satın alma bedeli ödenecek. Seçilen fotoğraflar, Karşıyaka Belediyesi arşivine de konulacak.Yarışma için ayrıntılı bilgi www.karsiyaka.bel.tr adresinden alınabilecek.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894