• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C
  • Manisa 21 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 19 °C

Foça TUDER Sezonu Açtı

Foça TUDER Sezonu Açtı
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
FOÇA – TUDER, ‘2014 YAZ SEZONU’NA MERHABA!’ DEDİ
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaf Derneği (TUDER) üyeleri, mülkiyeti Foça Belediyesi’ne ait ilçenin dış turizmine yönelik faaliyet gösteren en büyük kuruluşu ‘‘Neilson Phokaia Beach Club’’ta bir araya gelerek, sezonu değerlendirdi. Gecede, Dernek faaliyetlerine katkı yapanlara teşekkür plaketleri verildi.
26 Haziran 2014 Perşembe akşamı gerçekleşen “2014 Yaz Sezonu’na Merhaba!” yemeğine; Foça Belediye Başkanı, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Türkiye Otelciler Federasyonu Asbaşkanı, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği(ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş ve Dernek üyesi turistik işletme sahipleri katıldı. 
Foça TUDER Başkanı Işıl Dirim Kavitaş, dernek çalışmaları hakkında, katılımcılara bilgi verdi. Kavitaş; “Foça turizmi, ülkemizde ve dünyada önemli bir konuma gelecektir. Foça-Midilli hattının tekrar açılması, ilçedeki tesis olanaklarının 12 ay boyunca pazarlanması için tur operatörlerinin ilgisinin çekilmesi, taş evlerin ve yeni butik otellerin açılması ve hizmet kalitesinin yükselmesi konularında gayretlerimiz devam etmektedir.’’ dedi. Kavitaş; Foça-Midilli-Foça feribot hattının, bölgenin gelişmesinde çok önemli unsur olduğunu ifade etti.
Bu konunun hatırlanması üzerine, hem Foça Belediye Başkanı hem de Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Foça’ya gelecek feribot işletmecisine belediye  ve ticaret odası olarak destek vereceklerini açıkladılar. 
Phokai Club Yönetim Kurulu  Üyeliği, Turofed Başkan yardımcılığı ve Etik Başkanlığı gibi pek çok görevi yürüten Mehmet İşler’de, Foça’ya yılda yaklaşık 11.000 yabancı turistin geldiğini bunun ise 9500’ünün Clup Phokai’ye geldiğini, İzmir’e gelen her 100 kişiden 1.5 kişinin  Club Phokai’de konakladığını belirtti.
Davetin sonunda Foça TUDER Başkanı Işıl Dirim Kavitaş, Foça Belediye Başkanı ve Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral’a “Foça turizmine katkılarından dolayı”, Mehmet İşler’e ise “Ülke ve Foça turizmine katkılarından dolayı” teşekkür ederek birer plaket verdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894