• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Başsavcımız Osman Bağlar İzmir'e Atandı

Başsavcımız Osman Bağlar İzmir'e Atandı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ / Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile 2 bin 224 hakim ve savcının görev yeri değişti. Kararname Kapsamında, Haziran 2011’den bu yana Aliağa Cumhuriyet
ALİAĞA CUMHURİYET BAŞSAVCISI OSMAN BAĞLAR İZMİR’E ATANDI
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ / Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile 2 bin 224 hakim ve savcının görev yeri değişti. Kararname Kapsamında, Haziran 2011’den bu yana Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten Osman Bağlar, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atandı. Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığına ise Elazığ Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur atandı.
 
KARARNAME’DEN ALİAĞA DA NASİBİNİ ALDI
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 2014 yaz kararnamesi ile 2 bin 224 hakim ve savcının görev yeri değişirken, Türkiye’nin en büyük sanayi ve ticaret kentlerinden Aliağa da nasibini aldı. 2006-2011 yılları arasında Aliağa Cumhuriyet Savcısı, Haziran 2011’den bu yana da Aliağa Cumhuriyet Başsavcısı olarak kentte başarıyla görev yapan Osman Bağlar, kararnameyle İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atandı. 1967 Bayburt doğumlu olan Bağlar, Aliağa’da kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşların da sevgisini kazanmıştı. İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekili Osman Bağlar’a Aliağa’ya hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz 
 
ALİAĞA’NIN YENİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI ELAZIĞ’DAN
Osman Bağlar’ın İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekilliğine atanmasıyla boşalan Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Elazığ Cumhuriyet Savcısı Zafer Dur atandı. Başsavcı Zafer Dur daha önce Beypazarı, Çubuk ve Elazığ Savcılıkları görevinde bulundu.
 
SAVCI VE HAKİMLER DE DEĞİŞTİ
HSYK’nın 2014 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile Aliağa’da görev yapan 2 Hakim de değişti. Kararname ile Aliağa Hakimi Nihal Kirazcı Dinç Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığına atandı. Aliağa Cumhuriyet Savcısı Yavuz Şahin de Aşkale Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.
Kararname ile Çerkeş Hâkimi Güliz Kalkan Aliağa Hâkimliğine, Ağrı Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sin de Aliağa Cumhuriyet Savcılığına atandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894