• BIST 9579.88
  • Altın 2488.208
  • Dolar 32.5347
  • Euro 34.8684
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 22 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

Kadınlar Günü Barış’la Kutlandı

Kadınlar Günü Barış’la Kutlandı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIN KOLLARI “8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ” İÇİN ALİAĞA ÇOK AMAÇLI SOSYAL KOMPLEKS’TE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENDİ
ALİAĞALI KADINLAR CHP’Lİ GENÇ ADAY BARIŞ EROĞLU’NDA BİRLEŞTİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
8 Mart dünya kadınlar günü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından düzenlenen “kadınlar buluşması” ile kutlandı. Yaklaşık 2 bin kadın etkinliğin düzenlendiği Aliağa Belediyesi Sosyal Tesislerinde CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu ile buluştu. Aliağa Çok Amaçlı Sosyal Kompleksi’nde yapılan etkinliğe, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve belediye meclis üyesi adayları katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, salonu dolduran yaklaşık 2 bin kadına annesi Muteber Eroğlu ve eşi Esen Eroğlu ile birlikte selamladı. Kadınlar coşku dolu tezahüratlarına eşi ile tek tek masaları dolaşarak teşekkür etti. 
 
DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI
Etkinlikte konuşan Barış Eroğlu, 30 Mart öncesi seçim çalışmalarında katılan kadınlara etkin çalışmalarından dolayı teşekkür etti. CHP olarak bu seçimlerde kadınları yedi meclis üyesiyle temsil ettiklerini ifade eden Eroğlu, CHP dışında hiçbir partide bu kadar kadın meclis üyesi adayı bulunmadığının da altını çizdi.
Barış Eroğlu’na sevgi seline dönüşen kutlamada Eroğlu, adına bestelenmiş olan seçim şarkısıyla karşılandı. Dakikalarca ayakta alkışlanan Belediye Başkan Adayı Eroğlu’nun, ilgiden oldukça memnun olduğu gözlerden kaçmadı.
 
GELECEĞİ KADINLARLA BİRLİKTE KURACAĞIZ
Konuşmasına “benim iki büyük nimetim var. Birisi anam birisi de yârim” dediği annesi ve eşine teşekkür eden CHP’nin İnşaat Mühendisi genç Başkan Adayı Eroğlu, “Bizi var eden, yaşama hazırlayan ve yaşam içerisinde bizlere yön veren kadınlarımızın Cumhuriyet Halk Partisi olarak değerini biliyoruz. Bunun en güzel örneği meclis üyesi adaylarımız içerisinde kadınları temsilen yedi meclis üyesi adayı olmasıdır. Geleceği kadınlarla beraber yöneteceğimizi, kuracağımızı ve Aliağa’nın geleceğini beraber planlayacağımızın sözünü de buradan vermek istiyorum. 2014 yerel seçimlerinde Aliağa’da kazanan sevgi olsun, kazanan dostluk olsun ve kazanan Barış olsun.” Dedi.  
Programdan sonra Dernek ve Kamu çalışanlarını ziyaret eden Barış Eroğlu, kadınların gününü kutladı ve karanfil dağıttı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894