• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İzmir 19 °C
  • Manisa 16 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 16 °C

Etem Yorulmaz, Ege Tv’de

 Etem Yorulmaz, Ege Tv’de
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Ege bölgesinin il ve ilçelerini gezerek kenti ve başkan adaylarını tanıtan, Ege Tv’de yayınlanan “Kent
İBRAHİM ETEM YORULMAZ, EGE TV’DE “KENT VE BAŞKAN” PROGRAMINA KONUK OLDU
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Ege bölgesinin il ve ilçelerini gezerek kenti ve başkan adaylarını tanıtan, Ege Tv’de yayınlanan “Kent ve Başkan” programının konuğu oldu. Yorulmaz, programın hazırlayıcı ve sunucusu Gülbin Öztürk’ün, Aliağa ve projeleri dışında sevdiği yemekten, müziğe özel hayatına ilişkin sorularını da yanıtladı. 
 
SEÇİLDİĞİ TAKDİRDE YAPACAĞI İLK İŞ
Aliağa’nın, sadece İzmir’in değil Türkiye’nin göz bebeği olduğuna dikkat çeken İbrahim Etem Yorulmaz, ilçenin acil çözük bekleyen çok sayıda sorunu bulunduğunu söyledi. 30 Mart’ta Aliağalılar’ın yetkiyi kendisine vermesi halinde İlçeyi İzmir’e yakışacak bir yer haline getireceği sözünü veren İbrahim Etem Yorulmaz,  “seçildiği takdirde yapacağı ilk iş” konusunda şunları söyledi:
“İlk yapacağımız şey çalışanlarımızla toplanarak şunu söyleyeceğiz: ‘Vatandaşımız bizim göz bebeğimiz, baş tacımız. Burada vatandaşlarımızın vergileri ile duruyoruz; belediye binamıza geldiklerinde misafirimiz değil ev sahibimiz.’ Vatandaşı güler yüzle karşılama talimatı vereceğim. Hızlı bir çalışma ortamı yaratacağız.1 Nisan’dan itibaren güler yüzümüzü bütün Aliağa ya yayacağız.”
 
ALİAĞA ORTAK PAYDAMIZ
Sunucu Gülbin Öztürk’ün, “En sevdiğiniz sözlerden birinin ‘incinsem de incitmeyeceğim’ olduğunu” hatırlatması üzerine İbrahim Etem Yorulmaz, “Bazı sözler insanı gerçekten üzüyor.  Ama bizim topraklarımız da, Hitler ya da Mussolini’ler yetişmiyor. Mevlana’lar, Hacı Bektaş-ı Veli’ler, Yunus Emre’ler yetişiyor.  ‘Yaratılanı severiz, Yaratandan ötürü” sözü boşa söylenmiş bir söz değildir. Bu felsefe yüreğimizde olmalı. Aliağa farklı bir yer, bütün vatandaşları çok seviyorum. Bazıları ile farklı fikirde olabiliriz ama ortak paydamız Aliağa, bu fikirle çalışacağız” yanıtını verdi. 
 
“Bir seçmen olarak neden 30 Mart’ta İbrahim Etem Yorulmaz’a oy vermeliyim?” sorusuna karşılık Yorulmaz, “Ben koltuk sevdalısı değilim. Halkın hep arasındayım, halkın yansıttığı tebessüm ile onlara yaklaşan biriyim. Kahvede ya da pazarda hep yanındayım. Ben halk adamıyım. Aliağa’da vatandaşın gece yarısı çat kapı gelip ‘ben geldim çayınız var mı?’ diyecek bir başkana ihtiyacı var” diye konuştu.
 
KURU FASULYEYİ SEVİYOR, EN BEĞENDİĞİ ŞARKI “SENEDE BİR GÜN”
Özel hayatına ilişkin sorulara da yanıt veren İbrahim Etem Yorulmaz,  “Çok dinç bir fiziki görünümünüz var neye borçlusunuz?” sorusuna karşılık şunları söyledi:
“Seçim startını başlattığımız gün bir mesaj verdik. Bisikletlerimize binip Aliağa sokaklarında gezdik. Ben yıllardır bisikletle işe gider gelirim. Hem spor hem sağlık konusunda çok güzel bir yaklaşım… Ben de gençlerden günlük yaşamda bisikleti daha sık kullanmak sözünü alarak onlara bisikletleri hediye ettim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım da, ‘o çocuklarımız kaldırımda sürmesin, bisiklet yolları yapalım’ diyerek bir projemizi daha ortaya çıkarmış oldu. 1 Nisan’da seçimi kazandıktan sonra bisiklet yolları yapacağız. Her insanımıza bunu tavsiye ediyorum, beni Aliağa’da da çok sık bisikletle gezerken görecekler.”
 
En sevdiği yemeğin “kuru fasulye” olduğunu belirten İbrahim Etem Yorulmaz, en beğendiği sanatçılar arasında Müzeyyen Senar, Zeki Müren ve Safiye Ayla’yı sayarken, en sevdiği şarkının ise “Senede Bir Gün” olduğunu söyledi.  
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894