• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C
  • Manisa 19 °C
  • Balıkesir 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

Foça'da MHP Rüzgarı Esti

Foça'da MHP Rüzgarı Esti
Hasan Eser / Foça / Ege Hakiiyet Gazetesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği İzmir programında, İzmir’in Foça İlçesi'ni de ziyaret etti.
FOÇALILAR DEVLET BAHÇELİ'Yİ BAĞRINA BASTI 
 
Hasan Eser / Foça / Ege Hakiiyet Gazetesi 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği İzmir programında, İzmir’in Foça İlçesi'ni de ziyaret etti.
 
Foça Demokrasi Meydanı'nda ilçe halkının yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Genel Başkan Bahçeli,burada Foçalı vatandaşlara bir konuşma yaptı.
 
Demokrasi Meydanı'nda kurulan kürsüye yoğun ilgiden dolayı ulaşmakta zorluk çeken Genel Başkan Bahçeli, vatandaşların  gösterdiği sevgi gösterileri karşında çok memnun olduğunu belirtti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerel seçimleri önemsediklerini belirten Genel Başkan Bahçeli, "Foça Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Mersin'dir.Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızda Sayın Murat Taşer'dir.Bunlar ikisi omuz omuza verecekler.Mülkü idare kapsamında bulunan bütün İzmir'i kucaklayacaklar. Yetimi,öksüzü,kimsesizi,tüm vatandaşlarımızı zengin fakir ayırt etmeksizin, etnik ve mezhep ayrımcılığı yapmadan  bu Aziz Milleti Cenabı Allah'ın kutsal bir emaneti olarak kabul edecekler.Hizmeti adil, dürüst ve tarafsız sunabilecek bir yönetimi başarabilirlerse İzmir çok daha büyüyen bir İzmir olur. Başaramazlar ise sizden evvel Milliyetçi Hareket onlara gereğini yapar" dedi 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a  yönelik sert eleştirilerde bulunan Genel Başkan Bahçeli'nin  konuşması toplanan kalabalık tarafından alkışlar ve tezahüratlar ile sık sık kesildi. Devlet Bahçeli, ‘Yeni Türkiye’ söylemine karşılık “Sanki Türkiye’de çok önemli çöküşler ve kayıplar var da yerine yeni Türkiye inşa edilmeye çalışılıyor. Yeni Türkiye’den ne kastediliyor anlamak mümkün değil. 80 yıllık Türkiye’ye ne oldu?” diye sordu.
 
Devlet Bahçeli, İzmir’in Foça ilçesinde halka seslendi. Yerel seçim çalışmaları kapsamında iki gün boyunca İzmir temaslarında bulunan Bahçeli, Foça konuşmasında ‘Yeni Türkiye’ söylemine eleştiride bulundu. Bahçeli, şunları söyledi:  “Sanki Türkiye’de çok önemli çöküşler kayıplar var yerine yeni Türkiye inşa edilmeye çalışılıyor. Bu süreç yeni bir süreç değil. Sayın Deniz Baykal Bey ile merhum İsmail Cem’in hazırladıkları metnin başlığı Yeni Türkiye’dir. Yeni Türkiye’den ne kastediliyor anlamak mümkün değil. 80 yıllık Türkiye’ye ne oldu?” 
 
Türkiye’de bazı şeyler olduğunu ve hangi siyasi partiden olursa olsun bunu herkesin anlamaya çalışması gerektiğini sözlerine ekleyen Bahçeli, “Bin yıllık kardeşliğimizi koruyarak bir arada yaşama cazibesini oluşturmak için düşünmeliyiz. Bazı olaylar da arka arkaya geliyor Türkiye’de cumhuriyetin ilanından sonra bağımsız ülke olarak huzur güven ortamı oluşturulması açısından bazı temeller atılıyor. Her şey Recep Tayyip Erdoğan’la 2002’de başlamadı. Çok değerli siyasetçiler gelmiştir. Allah hepsinden razı olsun. Diğer ülkelerle mukayese ettiğimizde çok mu başarılı hayır ama 1923 ile mukayese ettiğinizde çok büyük şeyler oldu. Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Süleyman Demirel var. Var da var.”  diye konuştu 
 
Bahçeli, Foça'daki konuşmasının ardından esnaf ve balıkçılarla öğle yemeği yedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894