• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 14 °C
  • Çanakkale 11 °C

Yorulmaz’a Helvacı’da büyük ilgi

Yorulmaz’a Helvacı’da büyük ilgi
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, Helvacı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yorulmaz, kahvehanele
YORULMAZ: 30 MART’TAN ÖNCE NASILSAK, 30 MART’TAN SONRA DA ÖYLE OLACAĞIZ.
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Yorulmaz, Helvacı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yorulmaz, kahvehanelerdeki vatandaşlarla tek tek tokalaştıktan sonra Merkez Parkında vatandaşlara hitap etti.
 
Uzun bir araç konvoyu ile Helvacı Mahallesi’ne gelen İbrahim EthemYorulmaz’a eşi Mürvet Yorulmaz, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Adaylık sürecinde kızı Bilge Şengül ile birlikte aday adayı olan Hüseyin Şengül ve Gürcan Alkan’da, seçim yarışında Yorulmaz’a tam destek verdi. 
 
BİZLER HİZMET İÇİN YARIŞALIM”
Helvacı Mahallesi Merkez Parkı’nda vatandaşlara hitap eden Yorulmaz, 49 yıldır Şakran’da ve Aliağa’da yaşadığını ve şimdide hizmet için geldiğini belirtti. 30 Marttan sonrada birlikte aynı yollarda yürüyeceklerini belirten Yorulmaz, diğer adaylara da seslenerek, “bizler hizmet adına yarışalım. Birbirimize çamur atmak için yarışmayalım” dedi.
 
30 MARTTAN ÖNCE NASILSAK SONRADA ÖYLE OLACAĞIZ
Yorulmaz, “ Biz onurluyuz, gururluyuz. Biz Akpakız . 30 Marttan önce nasılsak, 30 Marttan sonrada öyle olacağız. En önemlisi sizlerin hizmetkârı olacağız. Bizim kendimizi ispatlamaya ihtiyacımız yok. 22 yıllık belediyecilik ve 5 yıllık belediye başkanlığımız var” dedi. 
 
Aliağa’da yalnız yaşayan Ayşe teyzenin ödeyemediği su borcu nedeniyle biriktirdiği kefen paranı harcadığını belirten Yorulmaz, “Ben İbrahim Etem Yorulmaz olarak, burada bir dost olarak söylüyorum. Allah şahit olsun ki belediyede o harcadığımız paranın, Ayşe teyzenin kefen parası olduğunu unutmayacağız.  Benim sizden ricam ev ev, sokak sokak dolaşarak bizlere yardım etmeniz ve ihtiyacı olanlar için bu davaya ortak olmanızı istiyorum” diye konuştu.
 
Kahvehanede Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ile birlikte vatandaşların sorularını yanıtlayan İbrahim Etem Yorulmaz, halkla ilgili ne varsa çözümü konusunda ne lazımsa yapmaya hazır olduğunu belirtti. Umut tüccarlığı yapmadıklarını belirten Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İbrahim Etem Yorulmaz’ın, Şakran’da yaptıklarının herkes tarafından bilindiğini ve vatandaşın yararına olacak ne varsa İbrahim Etem Yorulmaz’ın yapacağını belirtti.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894