• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 18 °C
  • Balıkesir 13 °C
  • Çanakkale 11 °C

Eroğlu,Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.

Eroğlu,Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ BARIŞ EROĞLU SANAYİ SİTESİ ESNAFIYLA BULUŞTU. ESNAFIN SORUNLARINI VE İSTEKLERİNİ DİNLEYEN EROĞL
BARIŞ EROĞLU: ESNAF SİFTAH YAPMADAN DÜKKAN KAPATIYOR
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, ekonominin ciddi bir durgunluk içine girdiğini belirterek “Esnaf siftah yapamadan dükkanını kapatıyor. Esnafımızın cirosu her geçen gün düşüyor. Bu, toplumun genelini ilgilendiren çok önemli bir ekonomik ve sosyal sorun” dedi.
 
Aliağa’da toplumun tüm kesimlerinin nabzını tutmaya devam eden CHP’nin genç Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Karşılarında genç adayı gören esnaf, Eroğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Uzun uzun Barış Eroğlu ile sohbet ederek sorunlarını dile getiren Sanayi Sitesi esnafı CHP Başkan adayına dert yandı.
 
ESNAFTAN BELEDİYE BAŞKANI OĞUZ’A TEŞEKKÜR
Sanayi Sitesi esnafı, Siteni yollarını ve altyapısını kısa sürede yaptığı için Aliağa belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanına teşekkür etti.  CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve meclis üyesi adayları ile birlikte Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinleyen Genç başkan adayı Barış Eroğlu, “Başkanımız Turgut Oğuz ve Aziz Kocaoğlu buraya çok emek verdi. Altyapı sorunları büyük ölçüde çözüldü. Ben göreve geldiğimde de diğer sorunları kısa sürede çözeceğim. Burayı altyapısı tamamlanmış, hizmetlerin tam geldiği, çevresi düzenli bir siteye çevirdiğimizde bunun işlerinize etkisi de çok fazla olacaktır” dedi. 
 
“SANAYİ SİTEMİZ BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”
Kentin ekonomisinin Sanayi Sitesinde attığını vurgulayan CHP’li Başkan adayı Eroğlu, “Sanayi sitesinde esnafımızın işlerindeki durgunluğu ve sanayi sitesinin bazı eksikleri biliyorum. Yerelde iktidara geldiğimizde, sanayi sitesinin sorunlarını çözeceğim. Özellikle peyzaj, dere ıslahı ve su sorunu üzerinde çalışmalar yaparak Sanayi Sitemizi Aliağa’ya yakışan, bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğim.” Dedi. 
 
GENÇ BAŞKAN ADAYINDAN İMZALI SÖZ
Mevcut Belediye yönetiminin sanayi sitesine yaptığı hizmetlerden memnun olduğunu belirten sanayi sitesi esnafı, genç başkan adayı Barış Eroğlu’ndan aynı hizmeti beklediklerini dile getirdi. Sıcak ve samimi bir havada geçen buluşmada sanayi esnafı genç Başkan adayı Eroğlu’ndan projeleri hakkında bilgi aldı. Bununla da yetinmeyen sanayi sitesi esnafı genç Başkan Adayından bu projelerini yapacağına dair seçim broşürünün üzerine imza attırarak, taahhüt aldı. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894