• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C
  • Manisa 23 °C
  • Balıkesir 21 °C
  • Çanakkale 18 °C

Foça İşçi Partisi'nden Yaylım Ateşi

Foça İşçi Partisi'nden Yaylım Ateşi
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi İşçi Partisi Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova, kamuoyunda çıkan; "İşçi Partisi Foça'da seçime bir gün kala çekilip başka bir partiyi destekleyecek" söylentilerine
İŞÇİ PARTİSİ FOÇA İLÇE BAŞKANI NURAN AKOVA, GÖKHAN DEMİRAĞ'A ÇOK SERT ÇIKTI 
 
Hasan Eser / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
 İşçi Partisi Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova,  kamuoyunda çıkan; "İşçi Partisi Foça'da seçime bir gün kala çekilip başka bir partiyi destekleyecek"  söylentilerine çok sert çıktı.
 
Başkan Akova; "Böyle bir söylemi ancak dik duramayan,  siyaseti anlamayan ve  rantçı bir anlayışa sahip olanlar ortaya atabilir" dedi. İşçi Partisi Foça İlçe Başkanlığı binasında konuşan Nuran Akova, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Demirağ'ın TEMAD Foça Şubesi Başkanı Şeref Alkoç üzerinden İşçi Partisi'nin hedef  alan bazı asılsız söylentiler yaydığını iddia eden Başkan Akova,"Foça Belediye Başkan adayı Sayın Gökhan Demirağ, saçma ve asılsız dedikodularla Partimize saldırmak yerine,halkın önüne çıkmalı ve biz Silivri'de zindanlarda yatan vatanseverlere sahip çıkarken, patronu ile birlikte gittiği Diyarbakır seyahatinin hesabını vermelidir" diyerek, tepkisini dile getirdi. 
 
SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL 
İşçi Partisi Foça Örgütü ve  Başkanlığı olarak yıllardır doğru, ilkeli, düzgün ve insana saygıyı ön planda tutan bir  siyaset izlediklerini ifade eden Başkan Akova, "Bu siyaset anlayışımızı  Tüzüğümüz ve  Parti terbiyemiz  belirler.Foça İşçi Partisi  olarak  seçime katılan bazı partilerin İşçi Partisini hedef alan  seviyesiz siyaset söylemlerini  şiddetle kınıyorum.  Son günlerde partimize  yapılan çirkin saldırılar karşısında sessiz kalmamız mümkün değildir. Bu basın açıklamasının yapılma sebebi budur.Diğer partilerde yaşanan çeşitli  olumsuzluklar, parti içi çekişmeler, kişisel beklentiler bizi etkilemez , ilgilendirmez ve  bizim partimizde yaşanmaz. Bunlar ne bizim parti ilkelerimizle, ne de yaşam felsefemiz ile bağdaşmaz" dedi 
 
ACİZ İNSANLARIN ÜRETTİĞİ SÖYLEMLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ
"Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden beri İşçi Partisi Foça Örgütü  olarak, bir başka parti ile ittifak yapacağımız, seçime bir gün kala çekilip başka bir partiyi destekleyeceğimiz  söylentileri yayılmaktadır" diyen Başkan Akova, şöyle konuştu: "Böyle bir söylemi ancak dik duramayan,  siyaseti anlamayan ve  rantçı bir anlayışa sahip olanlar ortaya atabilir..   
Foça İşçi Partisi olarak yıllardan beridir “Atatürk’ de Birleşme”  anlayışına dayanarak çeşitli kitle örgüt ve Partilere el uzattık, eylem birliği önerdik, çağrılarda bulunduk. Partimize, eylemlerimize katılmak isteyen,  geçmişinde şaibe olmayan, ilkeli, dürüst,  Atatürk ilkelerine bağlı herkese, hangi parti ve görüşten olursa olsun, kapımız sonuna kadar açık olmuştur, olmaya devam edecektir . Atatürk'te Birleştik derken de söylemek istediğimiz tam olarak budur. Bu vatan hepimizindir .Foça’ da bazı siyaset bilmezlerin , parti içi dayanışmamız ve adayımız ile ilgili söyleyecek söz bulamayıp, aciz insanların ürettiği bu ve buna benzer söylemlerini  altını çizerek şiddetle kınıyoruz. "
 
CHP KAYBEDERSE, KOCAOĞLU'NUN İTFAİYE'Yİ GERİ ÇEKECEĞİNİ SÖYLEYİP İNSANLARI TEHDİT EDİYORLAR  
İşçi Partisi Foça İlçe Örgütü olarak 19 Şubat Çarşamba günü Foça esnaflarına yaptıkları ziyaret programı sırasında TEMAD Foça Şubesi Başkanı  Şeref Alkoç'un kendilerine  bir sıkıntısını dile getirdiğini anlatan Başkan Akova, sözlerine şöyle devam etti: "Şeref Alkoç'un  partililerimize aktardığı  bu konu bana iletildi, ben de parti üyemiz ve Danışmanımız olan Sayın Şanar Kuman ile görüştüm. Kendisine konu ile ilgilenmesi konusunda gereken talimatı verdim. Şeref bey,  derneklerine yaptıkları bir tadilat hakkında şikayet edildiklerini ve bu şikayeti yapan kişilerin parti üyemiz bayanlar olduğunu söylemiş.  Bu bilgiyi Belediye Başkan Adayı  Sayın Gökhan Demirağ' dan aldığını söyleyince kendisini de yanımıza alarak Foça Belediyesine  gittik. Bşk.Vk. Sayın Cenk Bakırlı ile görüştük. 24 saat içinde şikayette bulunan kişilerin isimlerini bize bildirmelerini istedik, partimizin ismini kullananarak hiçbir üyemizin böyle bir dilekçe veremeyeceğini anlattık. 2 gün bekledik.  Sayın Bşk. Vk.  ile yaptığımız 2. görüşmede, konuyu Gökhan bey ile görüştüğünü ve cevap olarak; 'Gerekirse, Yavuz Efe ile Başkan'ın görüşeceğini' aktardı.. Aynı başkan daha önce Şeref bey’e de, imzalı bir dilekçe yok, isimlerini de bilmiyorum, görürsem size de bildiririm demiş. Şimdi soruyorum; bu nasıl bir başkandır ki, böyle ipe sapa gelmez  cevaplar verebilmektedir ? Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir ? Foça'da CHP kaybederse, Kocaoğlu'nun itfaiyeyi geri çekeceğini bile söyleyip insanları tehdit edebilen birisinden daha iyisini de beklemek mümkün değildir."
 
DİYARBAKIR SEYAHATİ'NİN HESABINI VER GÖKHAN DEMİRAĞ 
İşçi Partisi'nin asılsız dedikodularla yıpratılmak istendiğini savunan Başkan Akova, "Askerlerimiz saygı duyduğumuz insanlardır.  Partimizi,  hiç kimse sonu gelmez çekişmelere,  bir istifadan dolayı yaşanan kavganın içine çekmeye kalkışmasın. Bizi karalayıp bir yerlere varabileceğini aklından geçirmesin. Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ, 10 yıl zaman kaybettirdiği Foça halkını tehdit etmekten vazgeçmelidir.. Eğer bir  şikayetimiz olursa ,  açık kimliğimizi ve imzamızı taşıyan dilekçemizi verir, konu sonuçlanana kadar da takipçisi oluruz. Foça Belediye Başkan adayı Sayın Gökhan Demirağ,  böyle saçma ve asılsız dedikodularla Partimize saldırmak yerine , halkın önüne çıkmalı ve biz Silivri'de zindanlarda yatan vatanseverlere sahip çıkarken, patronu ile birlikte gittiği Diyarbakır seyahatinin hesabını vermelidir. Bundan böyle  benzeri çirkin ve asılsız senaryoların tekrar yaşanmamasını diliyor, bir Foça Sakini olarak temiz siyaset yapmak ve yaşamak  hepimizin hakkıdır  diyorum" diye konuştu 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894