• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C
  • Manisa 15 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 13 °C

Yavuz Efe Adaylarını Tanıttı

Yavuz Efe Adaylarını Tanıttı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi İşçi Partisi (İP) Foça İlçe Örgütü , belirlenen ve seçim kuruluna isimleri sunulan belediye meclis üyelerini halka tanıttı.İşçi Partisi Foça seçim koordinasyon merke

İŞÇİ PARTİSİ FOÇA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAVUZ EFE, DUR DURAK BİLMİYOR 

Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 

İşçi Partisi (İP) Foça İlçe Örgütü , belirlenen ve seçim kuruluna isimleri sunulan belediye meclis üyelerini halka tanıttı.İşçi Partisi Foça seçim koordinasyon merkezi önünde düzenlenen tanıtım programına; partililer ile birlikte vatandaşlarda katıldı.


Yavuz Efe Dur Durak Bilmiyor paylaşan: egeplay

Tanıtım öncesi kısa bir konuşma yapan  İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, "İşçi Partisi Foça İlçe Örgütü ve Foça'yı yönetmeye talip olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi bugünden  sonrada  hiç bir yöne sapmadan, hiç bir yere yaslanmadan ve hiç bir tarafa  yönelme olmadan  çıktığımız bu yolda  sonuna kadar gideceğimizi buradan herkese duyurmak istiyorum" diyerek, İşçi Partisi çatısı haricinde olabilesi ittifak  önerilerine kapıyı kapattı.

Yavuz Efe, 30 Mart mahalli seçimleri için Meclis Üyeliği adaylık sürecini de tamamladıklarını belirterek,şöyle konuştu: "Belediye Meclis Üyesi  Adaylarımızı belirledik.Adaylarımızın tamamı ile gurur duyuyorum. Bizim ortak noktamız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür,vatanımızdır,milletimizdir, emektir  ve namustur. Hiç bir beklentisi olmadan hazırlanan ve kabul gören  Meclis Üyeliği adaylarımızı halkımızın içinden belirledik. Biz halkla birlikte Foça'yı yönetmeye talibiz, halkla birlikte yöneteceğiz.Halkın içinden çıkan dürüst,çalışkan,kıymetli  adaylarımızın ve benim tek amacı Foça ve Foça sevdasıdır.Foça halkına sesleniyorum: bu ekibe güvenin "

"Atatürk vücudumuzun ana damarıdır" diyen Efe,sözlerine şöyle devam etti: "Bizler bu damara kan vermek için buradayız. Bizim yaşam ideolojimiz Atatürkçülüktür ve bizler Atatürk'te birleşenleriz. Ülkemizin Kemalizm'den başkaca bir seçeneği yoktur.Bunun için gurur duyuyorum ki; bazı parti noktalarında birleşemeyenler, burada Atatürk'te birleştiler."

Yavuz  Efe, "Gözün aydın Foça, Foça'yı önce İzmir'in sonra da Türkiye'nin yıldızı yapmak için yıldızlar geliyor.Bu yıldızlar Foçamızı olması gereken yere taşımak için var güçleri ile çalışacaklar ve Foça'da gerçek bir  yıldız yapacaklar. Gazamız mübarek,yolumuz açık olsun" diyerek, sözlerini noktaladı.

Konuşmaların ardından belediye meclis üyeleri tek tek tanıtıldı. Belediye Meclis Üyeleri ise şöyle sıralandı:  Nedret Çelebi,Sinem Atan , Behice Kaya , Ahmet Uluğ Türksoysal, Mehmet Yıldız, Necati Yanık, Vasfi Pekin,Tahir Özkan,Jale Bilginer,Ferdi Ürgüp,Çiğdem Jülide Çelik ,Mustafa Bekbey  ve  Naşide Filiz Levendoğlu

Program sonrası İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, Belediye Meclis Üyesi  Adayları ile birlikte Foça esnafını dolaştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894