• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 11 °C

Foça halkı 5 dönemdir bekliyor

Foça halkı 5 dönemdir bekliyor
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi
FOÇA HALKI BEŞ DÖNEMDİR BEKLİYOR 
 
Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Aliağa Haber / Alfa Tivi 
 
Beş dönemdir Foça'yı yöneten CHP'li Foça Belediye Başkanları 25 yıldır her yerel seçim öncesinde söz vermelerine rağmen, Foça'ya yeni modern bir pazar yeri kazandıramadılar. Foça'da 3. Dünya ülkeleri şehirlerini andıran görüntülere sahne olan mevcut pazar yerinden hem pazarcı esnafı, hem de alış verişe gelen vatandaşlar şikayet ediyor. 
 
HİJYENİK PAZAR İSTİYORUZ 
Sokak aralarında pazaryeri kurulmasını istemediklerini belirten Foçalı vatandaşlar, "Kışın yağmur ve çamur, yazın ise toz ve topraktan rahatsız oluyoruz. Biz Foça'da kent estetiğine yakışır,hijyenik, tertemiz bir ortamda mal satan esnafın da, alışveriş yapan vatandaşımızın da mutlu, huzurlu olabileceği bir pazar yeri istiyoruz." diyerek,tepkilerini dile getiriyor. 
 
HER SALI TRAFİK FELÇ OLUYOR 
Foçalı vatandaşlar,Salı pazarının kurulduğu günlerde  Foça'da araç park edecek yer bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını söylüyor.Araçlarını park edecek yer bulamadıkları için araçlarını gelişi güzel park etmek zorunda kalan vatandaşlar, "Foça gibi bir turizm ilçesinde  bunlar olmamalı" diyerek, şunları söylüyor: "İlçemizde zaruri olarak gelişi güzel park edilen araçlar kent içersinde hareket halinde olan diğer araçların  yan yana geçişini zorlaştırıyor. Zaman zaman köşe başlarına bırakılan araçlar diğer hareket halindeki araçların dönüş yapmalarına engel oluyor. Salı günleri trafik Foça'da adeta felç oluyor. Salı günleri Foça'nın salı pazarı ve çevresinde  herhangi bir yangın veya  acil müdahale gerektiren bir hasta olmasın diye her hafta dua ediyoruz." 
 
BOŞ VAATLERE KARNIMIZ TOK 
CHP'li Foça Belediyesi'nin 1989'dan bugüne kadar vaat ettiği sözleri yerine getiremediğini  ifade eden vatandaşlar şunları söylüyor:  "25 yıldır yönetimdeler ve yapılamayanlar ortada.Bir 25 yıl daha geçse Foça'ya bir şeyler yapılabilmesi noktasında mevcut yönetim bizlere umut ve güven vermiyor. Artık boş vaatlere karnımız tok, sadece pazar yeri konusunda değil, ilçemizin bir çok önemli sorunu noktasında verdiği sözleri yerine getiremeyenleri  30 Mart yerel  seçimlerinde  sandığa gömeceğiz. Hizmet üretsin diye iş başına getirdiğimiz yöneticiler, maalesef zevk-i sefa,saltanat sürmekten öteye gidemediler.Bunun içindir ki Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, halk nezdinde inandırıcılığını yitirmiştir.Her dönem sözü verilen ama bir türlü yerine getirilemeyen  çağdaş,modern pazar yerini inşallah yeni seçilecek olan belediye başkanımız kısa sürede yapacaktır."
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894