• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İzmir 23 °C
  • Manisa 24 °C
  • Balıkesir 20 °C
  • Çanakkale 18 °C

Cumhur Güney Esnaf Odasına Başkan Adayı

Cumhur Güney Esnaf Odasına Başkan Adayı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu öncesi Cumhur güney düzenlediği basın toplantısı ile oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ege Sofrası Lokantasında hizmet aday olduğunu dile getiren Güney s

CUMHUR GÜNEY, "ALİAĞA’NIN CUMHUR BAŞKANI OLACAĞIM"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ARASTA GAZETESİ/ Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu öncesi Cumhur güney düzenlediği basın toplantısı ile oda başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Ege Sofrası Lokantasında hizmet aday olduğunu dile getiren Güney seçimlerin demokratik bir yarış olduğu, odaya üye olup seçme ve seçilme hakkı olan herkesin aday olma hakkı olduğunu belirtti.

SÖZ VERİYORUM

12 ocak 2014 tarihinde yapılacak olan kongrede hayırlı bir seçim geçireceklerini ifade eden Güney şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını belirterek şunları söyledi: “İlerici, çağdaş, esnafın önünü açan, esnafa destek olarak huzur veren, esnafın ayağına yönetimi ile gidebilen bunu seçime mahsus değilde sürekli hale getirmeyi taahhüt eden, tamamen şeffaf bir yönetim sergileyebileceğimizi, ortak akılla hareket edeceğimize tüm esnafımıza şahsım ve yönetim kurulumuz adına söz veriyorum” dedi.

SİYASETTEN UZAK KALACAĞIZ

Aliağa Esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Cumhur Güney sorunlarla uğraşırken özelleklede siyasetten uzak kalacaklarının altını çizerek şöyle konuştu: “2004’ten beri siyasetin içinde değilim. En büyük rahatsızlığım oranın siyasilerin elinde olması. Burası altıbin tane üyesi olan bin kişi oy kullanacağı çok ciddi bir kurum, inanın petrol iş’te bile bu kadar üye yok. Biz çok ciddi bir örgütüz buranın içine siyaseti sokmamalıyız. Hepimizin ayrı bir görüşü var kesinlikle herkese eşit davranmalıyız. Asıl aday olma hedeflerimden bir tanesi bu. Biz burayı siyasetten temizleyeceğiz” dedi.

ESNAFIN MENFAATİ ÖN PLANDA OLACAK

Esnafla birlikte hareket ederek kendi menfaatlerini saf dışı edeceklerini söyleyen Güney “Esnaflarımızın menfaatlerini ön planda tutacağız ki Aliağa’daki esnaflarımız iyi ki bu odaya bağlıyız deme lüksü yaşayacaklar. Bunu hep beraber yaşatacağız” dedi.

ESNAF SÖZ SAHİBİ DEĞİL

Aliağa’da esnafların yeteri kadar odası ve kurullarında söz sahibi olmadığını ifade eden Güney “Bu durumun Aliağa Esnafı için çok ciddi bir handikap olduğunu düşündüğüm için, Sizin için sizden biri içinizden biri olarak sizi en iyi ben anlarım. Eğer siz bana izin verirseniz adımda cumhur biliyorsunuz esnafın cumhur başkanı olacağım Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Sizler Adına layık görürseniz 4 yıl süre ile Temsil Etmeye Kurullarımızla Beraber Talibiz” dedi.

GENEL KURUL HERKESE AÇIK

Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulunun herkese açık olduğunu belirten Güney “Siz Değerli Aliağa Halkına Mülki ve İdari Amirlerine, Esnafla birlikte çalışan meslek örgütlerine, Banka ve Sivil Toplum Kuruluşlarına, Devlet Memuru Arkadaşlarımıza kısacası Tüm Aliağalı ve Aliağa ya katkı koymaya gönül verenlere Yapılacak olan Genel Kurula Katılım Sağlayarak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunun herkese açık bir genel kurul olduğunu ilan etmek isterim. Aliağalı esnaflarımızdan özellikle ricam 12.01.2014 tarihinde yapılacak olan, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kuruluna katılım sağlamanız ve orda bulunmanızdır. Esnaflık ve Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oylarımızı takdir ettiğimiz şekilde uygun gördüğümüz adaya kullanmamızdır” dedi.

Aliağa Esnaf ve sanatkarlar odası başkan adayı Cumhur Güney Açıklaması sonrasında basın mensuplarının sorduğu sorulara cevap veren Güney; “Şimdi projelerimi açıklamıyorum, Pazar günü hepsini açıklayacağım çünkü bana ait olan “ALO ESNAF” Projesini bile kendilerine mal ettiler. Mevcut başkan Hüseyin Ekren’in” Esnaf Sarayı” projesi yeni değildir geçen seçimlerde de aynı sözü vermişti size soruyorum hani esnaf sarayı nerede. İzmir Caddesi projesi de mevcut trafik sorununu arttırmaktan öteye gitmeyecektir. İstiklal caddesindeki sıkışıklık had safhaya çıkacaktır diyen Cumhur Güney’in toplantısı doğum günü sürprizi yapan üyelerin getirdiği pastanın kesilmesi ile son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894