• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İzmir 17 °C
  • Manisa 13 °C
  • Balıkesir 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Kaçan Zanlıyı Polis Yakaladı

Kaçan Zanlıyı Polis Yakaladı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Önceki gün İzmir’in Aliağa ilçesinde silahlı soyguna karıştığı iddiası ile gözlem altına alınan zanlı S.K (30), gözlem altında bulunduğu Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı nezaretinden kaçtı.

Kaçan Zanlıyı Polis Yakaladı

JANDARMADAN KAÇTI POLİSE YAKALANDI

KAR MASKELİ SOYGUNA KARIŞTIĞI İDDİA EDİLEN ZANLI JANDARMA"DAN KAÇTI, POLİSE YAKALANDI!

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ BAKIRÇAY NET GAZETESİ / Önceki gün İzmir"in Aliağa ilçesinde silahlı soyguna karıştığı iddiası ile gözlem altına alınan zanlı S.K (30), gözlem altında bulunduğu Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı nezaretinden kaçtı.
Bu sabah 06.30"da Nezarethane kontrolünde bulunamayan zanlı S.K"nın, yapılan araştırmada nezaret ışıklandırmasını sağlayan pencerenin camını kırıp, demir parmaklıkları bükerek dışarı çıktığı ve Jandarma Komutanlığı bahçesinden kayıplara karıştığı ortaya çıktı.
Zanlı S.K"nın Jandarma Nezarethanesinden kaçmasının öğrenilmensin ardından çevrede operasyon başlatan jandarma ekipleri,  Foça, Menemen, Bergama yönünde Seyahat otobüslerinde kimlik kontrolü yaptı.
Zanlı S.K"nin gidebileceği muhtemel adreslerin de bilgisine ulaşan Jandarma, Bülten ile İzmir"in tüm ilçelerinde ve Aliağa"ya komşu yerleşim birimlerinde aramalarını gün boyu sürdürdü.
Aliağa Jandarması, bununla da yetinmeyip, zanlı S.K"nın fotoğraflarını basarak ilçenin değişik yerlerine asarak vatandaşlardan yardım bekledi. Jandarmanın ilanlarında, zanlı S.K"yı görenlerin Alo Jandarma 156 telefonuna bildirilmesi istendi. Fotoğraflı ilanlar çevre il ve ilçelere de gönderildi.

- ZANLI  YAKALANDI-
Aliağa Jandarmasının tüm aramalarına rağmen yakalayamadığı zanlı S.K"yı, Bergama Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı ekipleri Bergama"da yakaladı. Kent Merkezinde görev yapan ekipler, Zanlı S.K"ya benzeyen bir şahsa durumundan şüphelenilmesi üzerine kimlik sordu. Kimlik göstermek istemeyen kişinin yapılan sorgulamasında, önceki gün Aliağa ilçesindeki kar maskeli soyguna karıştığı iddiası ile gözlem altına alınan ve Aliağa jandarma Komutanlığı nezaretinden kaçan zanlı S.K olduğu ortaya çıktı. Bergama"da yakalanan zanlı S.K"nın, kasa hırsızlığından çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi.
Tutuklu olarak Aliağa"ya gönderilen zanlı S.K"nın, gözetimde tutma süresinin Aliağa Cumhuriyet Savcılığının tarafından uzatıldığı öğrenildi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894