• BIST 9524.59
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.5847
  • Euro 34.7276
  • İzmir 14 °C
  • Manisa 14 °C
  • Balıkesir 10 °C
  • Çanakkale 11 °C

Dikili Polisi 171. Kuruluş Yılını Kutladı

Dikili Polisi 171. Kuruluş Yılını Kutladı
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri /
DİKİLİ POLİSİ 171. KURULUŞ YILINI KARARLILIKLA KUTLADI
İzmir Haberleri / Manisa Haberleri / Aydın Haberleri / Denizli Haberleri / Kütahya Haberleri / Afyonkarahisar Haberleri / Uşak Haberleri / Muğla Haberleri / Ege Haberleri
Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yıl dönümü çerçevesinde, Dikili Atatürk Meydanı’nda tören düzenledi.
 
İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Fulya Konakoğlu’nun, Dikili Atatürk Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan törenlerde, saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Atatürk anıtına çelenk sunma programının ardından Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ahmet İlerde, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı yaptı.
 
“FEDAKÂR TÜRK POLİSİ HER ZAMAN HALKININ HİZMETİNE HAZIRDIR”
Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ahmet İlerde yaptığı konuşmasında, “Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılâplarının, laik Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olan polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılını kutluyoruz. Tüm zorluklara rağmen polis teşkilatının her mensubu toplumda huzuru ve düzeni sağlama, vatandaşlarının can ve mal güvenliğini korumak için görevlerini kararlılıkla ifade etmektedir. 24 saat görev yapan fedakâr Türk polisi güler yüzlü, objektif, yardımsever, dürüst ve özverili görev anlayışıyla halkının hizmetine hazırdır” dedi.
 
“HALKIMIZLA EL ELE DAHA GÜZEL GÜNLERE”
Polis teşkilatının 171 yıldır aynı inanç ve kararlılıkla görev yaptığını anlatan Komiser Yardımcısı İlerde, kurulduğu ilk günden itibaren sürekli gelişen, kendini yenileyen, çağın koşullarına göre uygun hizmet anlayışıyla faaliyetlerini yürüten Türk polisi, operasyonel gücü ve teknik imkanları ile dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından biri haline geldiğine vurgu yaparak, huzur ve güven ortamının güçlü kılınması için vatandaşlarla gerçekleştirilen işbirliğinin önemine dikkat çekti.  Halktan kopuk bir görev anlayışının başarılı olamayacağını anlatan İlerde, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında gecesini gündüzüne katarak vatan uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anarken, emekli ve gazilerimiz ile halen görevi başında olan teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz”
 
Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi törenin ardından kutlamalara Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde devam edildi. Kent halkı ile bütünleşmenin yaşandığı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki etkinliklere Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun da katılarak görevli personellerin tek tek günü kutladı. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son bulan etkinliklerde polis teşkilatı mensupları oldukça neşeli bir gün geçirdi.
 
BAŞKAN TOSUN: POLİS TEŞKİLATIMIZA İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 171, kuruluş yıldönümüne ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Tosun mesajında, “Laik, demokratik, tam bağımsız, hukuk devleti olan çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin köklü ve temel kurumlarının başında gelen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yıl Dönümünü şehitlerimize olan şükran, minnet ve saygı duygularımızla kutluyorum. Bu vesile ile de her ne şartta olursa olsun Türk polisinin, görevini Atatürk ilke ve devrimlerine, insan haklarına, hukukun üstünlüğüne ve yasalara bağlı kalarak yansız biçimde sonsuza dek sürdüreceğine olan inancımı da içtenlikle ifade ediyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Faks : 0533 557 8894